Po bezgólovém prvním poločase druhý prohráli
Klub

Po bezgólovém prvním poločase druhý prohráli

Redakce

Boleslavští na hřišti ve sparťanském tréninkové areálu na pražském Strahově odolávali soupeřově ofenzívně zdárně jen v průběhu prvního dějství. Po změně stran už nestačili a zůstali bez bodu.

První gól obdrželi nedlouho po změně stran a další dva v příštích dvaceti minutách, přičemž třetí trefě do mladoboleslavské branky pomohl Cigánek nešťastným vlastencem. Teprve pět minut před koncem čestný úspěch mladoboleslavského družstva obstaral Kühnel. „V utkání se mi z naší strany líbilo prvních pětadvacet minut. Poté byl již soupeř lepším týmem a po zásluze nad námi zvítězil," stručně a výstižně zhodnotil průběh prohraného utkání mladoboleslavský trenér Pavel Jícha. Jeho svěřenci se s dvaadvaceti body za sedm vítězství a jednu remízu z patnácti absolvovaných podzimních mistráků drží uprostřed dvacetičlenné tabulky české ligy mladších dorostenců a ze čtyř dorosteneckých družstev FK Mladá Boleslav se pyšní nejlepším umístěním.

Sestava FK Mladá Boleslav U16: Škrdla - Iltis, Zouhar, Otta, Cigánek, Fedečko, Honc, Kurc, Ilco, Rössler, Rittenauer, Linhart, Eichler, Kosorič, Kühnel, Kocour.

Góly: 49. Krpálek, 62. Zajíček, 69. Cigánek (do vlastní branky) - 85. Kühnel

Rozhodčí: Trska - Zima, Chrenko

Diváků: 50

Družstvu FK Mladá Boleslav U16 zbývá v závěru programu aktuální podzimní sezóny sehrát čtyři utkání: doma proti šestnáctému Vyšehradu, venku proti dvanáctému plzeňskému Petřínu, doma proti předposlední pražské Admiře a venku proti sedmé Chrudimi.

Fanshop banner