Zodpovědnou defenzívou získali bod
Klub

Zodpovědnou defenzívou získali bod

Redakce

Podle programu utkání jedenáctého kola, ovšem celkově patnácté v letošní podzimní sezóně, boleslavští dorostenci zvládli bez inkasovaného gólu, ale protože sami také neskórovali, odvezli si z pražského Strahova bod za bezgólovou plichtu.

„Velmi kvalitní výkon v obranné činnosti na naší půlce nám přinesl bod. Kluky musím pochválit, ale i upozornit, že teď nás čekají těžší zápasy," řekl k remíze trenér mladoboleslavských dorostenců Jan Buryán.
Jeden bod za remízu ze sparťanského trávníku boleslavské dorostence posunul o dvě příčky na čtrnáctou pozici ve dvacetičlenné tabulce, když ze čtyř družstev se ziskem patnácti bodů mají nejlepší skóre.
Družstvu FK Mladá Boleslav U18 v podzimní sezóně zbývá sehrát ještě čtyři mistrovské zápasy: nejprve doma proti poslednímu Vyšehradu a další tři proti soupeřům vesměs lépe umístěným, a to venku proti plzeňskému Petřínu, doma proti pražské Admiře a venku proti Chrudimi.

Sestava FK Mladá Boleslav U18: Zaplatílek - Pastyřík (90. Straka), Štěrba, Výda, Sofín - Kolář (70. Lenikus), Kasáček, Blažek, Soukup (55. Buryán), Gnip (70. Havlas), Šmerda. Připravení ještě byli hráči Kareš, Oláh a brankář Nevyjel.

Rozhodčí: Trska - Zima, Chrenko

Diváků: 50

Hodnocení trenéra - Jan Buryán:
"Velmi kvalitní výkon v obranné činnosti na naší půlce nám přinesl bod. Kluky musím pochválit, ale i upozornit, že teď nás čekají těžší zápasy."

Fanshop banner