Nečekaná domácí prohra s posledním ligovým týmem
Klub

Nečekaná domácí prohra s posledním ligovým týmem

Redakce

V konfrontaci s družstvem z úplného dna tabulky Boleslavští nezvládli roli papírového favorita a trestuhodně přišli o všechny tři body. V utkání, v němž sudí rozdal osm žlutých a dvě červené karty, boleslavští dorostenci nepochopitelně zklamali.

Vyšehradští vstoupili do utkání o poznání koncentrovaněji, než boleslavští dorostenci. Od 8. minuty zásluhou svého kanonýra Monyče, který nastřílel třetinu podzimních vyšehradských gólů, vedli a přestože od 24. minuty hráli bez vyloučeného hráče, poločas těsně vyhráli.
Po změně stran se vyrovnal počet hráčů na hřišti, neboť v 58. minutě rozhodčí Vít vyloučil boleslavského Pastyříka. Vyšehradští si vedení pojistili druhou Monyčovou trefou v 88. minutě. O minutu později sice boleslavský Fořt snížil na rozdíl jednoho gólu, ale k další změně skóre už nedošlo. „Po pěti zápasech, ve kterých se nám podařilo bodovat i předvádět kvalitní, zodpovědný, důsledný a týmový výkon, jsme bohužel zaslouženě prohráli," řekl zklamaný mladoboleslavský trenér Jan Buryán. Jeho svěřenci jsou ve dvacetičlenné české lize starších dorostenců na nelichotivé sedmnácté příčce s patnácti body a čtvrtou nejslabší ofenzívou.

Sestava FK Mladá Boleslav U18: Zaplatílek - Pastyřík, Štěrba, Výda, Sofín - Kasáček (45. Lenikus), Naďo, Pavel Soukup (45. Trajkovski), Fořt, Blažek (68. Oláh), Gnip (68, Straka). Připravení ještě byli hráči Havlas, Viktor Soukup a brankář Nevyjel.

Góly: 89. Fořt - 8. a 88. Monyč

ŽK: Fořt, Gnip, Kasáček, Výda, Trajkovski - Šindler, Průša, Blín

ČK: 58. Pastyřík - 24. Toman

Rozhodčí: Vít - Stejskal, Váňa

Diváků: 80

Fanshop banner