Hosté z Boleslavi ve druhém říjnovém víkendu
Klub

Hosté z Boleslavi ve druhém říjnovém víkendu

Redakce

Z FK Mladá Boleslav jsou na hostování v šesti klubech tří výkonnostních úrovní hráči Mužík, Langhamer, Rolinek, Hönig a brankáři Šerák a Lichtenberg. V druhém říjnovém víkendu do hry nezasáhnul pouze brankář Šerák.

Čtyřiadvacetiletý útočník Ladislav Mužík hostuje v prvoligovém týmu vršovických Bohemians Praha 1905. Ve vítězném zápase jedenáctého ligového kola na uherskohradišťském hřišti proti Slovácku 4:2 hrál od 67. minuty, kdy vystřídal Prekopa.

Dvaadvacetiletý obránce Martin Rolinek hostuje v druholigovém MFK Karviná a do vítězného derby nad Opavou 1:0 zasáhnul v závěrečných nejdramatičtějších minutách, když v 82. minutě vystřídal zraněného Bartla.

Devatenáctiletý záložník Daniel Langhamer hostuje v druholigovém FC Sellier&Bellot Vlašim a z nerozhodného utkání jedenáctého druholigového kola proti Příbrami 1:1 odehrál téměř půlhodinu, když v 65. minutě vystřídal Smejkala.

Dvaadvacetiletý záložník Michael Hönig hostuje v třetiligovém FK Viktoria Žižkov. Z nerozhodného utkání v Kolíně 2:2 odehrál první poločas, do druhého jej vystřídal Klusák.

Jedenadvacetiletý brankář Jáchym Šerák hostuje v druholigovém FK Varnsdorf. Prohrané utkání jedenáctého druholigového kola ve Vyškově 0:2 celé sledoval z lavičky náhradníků.

Devatenáctiletý brankář Kryštof Lichtenberg hostuje v třetiligovém FK Chlumec nad Cidlinou. Při prohře na hřišti béčka Jablonce 0:1 inkasoval jediný gól tečovanou střelou ve třetí přesčasové minutě.

Fanshop banner