Po prohře s ligovým lídrem se drží uprostřed tabulky
Klub

Po prohře s ligovým lídrem se drží uprostřed tabulky

Redakce

Nejmladší boleslavští dorostenci po třech předchozích výhrách (doma nad pražským Tempem a venku v Českých Budějovicích a v Písku) prohráli s lídrem soutěže, když poprvé v letošní podzimní sezóně vyšli proti soupeřově obraně střelecky zcela naprázdno.

Utkání bezesporu ovlivnil nečekaně brzký gól v boleslavské brance. Už ve 2. minutě poslal pražské družstvo do vedení slávistický kanonýr Kolařík, který s devíti podzimními trefami patří do desítky nejlepších kanonýrů české ligy mladších dorostenců. Následující hodinu Boleslavští hráli se slávistickými dorostenci vyrovnaný part. Bohužel šance na vyrovnání skóre nevyužili a v závěru inkasovali druhý gól, jenž rozhodl o plném bodovém zisku pro slávistické družstvo.
„Utkání jsme ve značné míře odehráli aktivně a přibližně do pětašedesáté minuty se Slavii drželi krok. Poté jsme nebyli již tak nebezpeční pro branku soupeře, a ten získal převahu, kterou umocnil druhou brankou v závěru utkání. Mrzí mě neproměněné naše šance, v utkání jsme mohli bodovat," povzdechl si mladoboleslavský trenér Pavel Jícha. Jeho svěřenci se drží uprostřed nabitého pořadí. Ve dvacetičlenné tabulce české ligy mladších dorostenců uzavírají lepší polovinu. Na desáté příčce mají dvaadvacet bodů za sedm vítězství a jednu remízu.

Sestava FK Mladá Boleslav U16: Dlask - Iltis, Zouhar, Cigánek, Fedečko - Honc, Otta, Ilco (76. Linhart) - Eichler (60. Kosorič), Kühnel, Kocour (46. Rittenauer). Připravení ještě byli hráč Kurc a brankář Škrdla.

Branky: 2. Kolařík, 84. Sehnoutka

Rozhodčí: Matějček - Oktábec, Janda

Diváků: 150

Fanshop banner