Hostování boleslavských hráčů v prvním říjnovém víkendu
Klub

Hostování boleslavských hráčů v prvním říjnovém víkendu

Redakce

FK Mladá Boleslav má na hostování v šesti klubech tří výkonnostních úrovní hráčskou čtveřici Mužík, Langhamer, Rolinek, Hönig a brankářskou dvojici Šerák, Lichtenberg. V prvním říjnovém víkendu se na hřiště nedostal pouze brankář Šerák.

Čtyřiadvacetiletý útočník Ladislav Mužík hostuje v prvoligovém týmu vršovických Bohemians Praha 1905. V remízovém zápase desátého ligového kola s Plzní 1:1 hrál závěrečnou čtvrthodinu, když v 72. minutě vystřídal Prekopa.

Dvaadvacetiletý obránce Martin Rolinek hostuje v druholigovém MFK Karviná a do vítězného utkání desátého druholigového kola v Líšni 2:1 zasáhnul jen v posledních šesti minutách vystřídáním Žídka v 84. minutě.

Devatenáctiletý záložník Daniel Langhamer hostuje v druholigovém FC Sellier&Bellot Vlašim a do prohraného utkání desátého druholigového kola ve Varnsdorfu 1:3 naskočil jen na posledních osm minut, když v 82. minutě vystřídal Zinhasoviče.

Dvaadvacetiletý záložník Michael Hönig hostuje v třetiligovém FK Viktoria Žižkov. Při nerozhodném domácím utkání osmého kola s Velvary 0:0 hrál až druhý poločas a vyhrané utkání devátého třetiligového kola na hřišti FK Mladá Boleslav B 1:0 odehrál celé.

Jedenadvacetiletý brankář Jáchym Šerák hostuje v druholigovém FK Varnsdorf. Vítězné utkání desátého druholigového kola doma proti Vlašimi 3:1 celé odseděl na lavičce náhradníků.

Devatenáctiletý brankář Kryštof Lichtenberg hostuje v třetiligovém FK Chlumec nad Cidlinou. Vítězné zápasy osmého kola v Živanicích 3:0 i devátého kola doma nad Zápy 2:0 odchytal celé a radoval se z uhájení čistých kont.

Fanshop banner