Šťastné tři body z jihu Čech
Klub

Šťastné tři body z jihu Čech

Redakce

V areálu jihočeského Sportovního centra mládeže Složiště se na těžkém terénu z tříbodového zisku radovali mladoboleslavští mladíci, přestože se opět trápili při proměňování šancí.

Většinu času herně vyrovnaný zápas spěl k remíze, ale v 78. minutě zakončení boleslavského kanonýra Kocoura pomohl budějovický Šmrha do vlastní branky. V závěrečných minutách si Boleslavští těsné vedení a plný bodový zisk pohlídali. „V první půli jsme byli mírně lepším týmem, ale opět nás trápilo neproměňování šancí. Ve druhé půli byl soupeř živější a my hru zjednodušili s ohledem na těžký terén. Nakonec se nám podařilo zvítězit, spíše díky bojovnosti než fotbalovosti. Třech bodů si však z venku všichni vážíme," zhodnotil jihočeskou výhru mladoboleslavský trenér Pavel Jícha.
Boleslavští ve dvacetičlenné konkurenci české ligy mladších dorostenců uzavírají lepší polovinu tabulky, když na desáté příčce mají devatenáct bodů za šest vítězství a jednu remízu při skóre 31:23.

Sestava FK Mladá Boleslav U16: Dlask - Iltis, Zouhar, Otta, Šandarivskyj - Honc, Rittenauer (74. Kurc), Rössler (74. Ilco) - Eichler (63. Kosorič), Kühnel, Kocour (82. Linhart). Připraveni ještě byli hráč Cigánek a brankář Škrdla.

Gól: 78. Kocour za přispění budějovického Šmrhy

Rozhodčí: Eibl - Kovařík, Šíma

Diváků: 40

Fanshop banner