Soupeře z konce tabulky podle očekávání porazili
Klub

Soupeře z konce tabulky podle očekávání porazili

Redakce

Proti poslednímu družstvu české ligy mladších dorostenců Boleslavští podle očekávání získali tři body. Z dosavadních jedenácti odehraných mistrovských utkání aktuální podzimní sezóny vyhráli páté a drží se uprostřed tabulky.

Vstup do utkání se boleslavským dorostencům vydařil, neboť od 7. minuty vedli Eichlerovým gólem. Ve 20. minutě Eichlerově zakončení pomohl do vlastní branky pražský obránce Janský, kterého trenér Tempa vzápětí vystřídal. Těsně po uběhnutí půlhodiny Eichler přidal třetí gól do pražské sítě a tím prakticky rozhodl o osudu utkání.

Ve druhém poločase výhru zpečetil nejlepší kanonýr mladoboleslavského týmu U16 Tomáš Kocour svojí sedmou podzimní trefou. Patří tak do dvanáctky nejlepších střelců ze 190 hráčů, kteří se dosud zapsali do gólové statistiky české ligy mladších dorostenců.
V průběžné tabulce jsou Boleslavští dvanáctí z dvaceti zúčastněných družstev s osmou nejproduktivnější ofenzívou, když v jedenácti dosavadních ligových zápasech nastříleli soupeřům rovných třicet gólů.

Trenér Pavel Jícha však má ke spokojenosti daleko: „Sice jsme zvítězili, ale náš výkon nebyl dobrý. Chyběla větší herní disciplína, týmová souhra a celkově používání toho, co trénujeme a po klukách chceme."

Sestava FK Mladá Boleslav U16: Nevyjel - Iltis (46. Linhart), Zouhar, Cigánek, Šandarivskyj - Honc, Otta, Kurc (46. Rittenauer) - Kosorič (46. Kocour), Eichler (46. Kühnel), Rössler (60. Ilco).

Branky: 7. a 31. Eichler, 20. pražský Janský do vlastní branky, 58. Kocour

Rozhodčí: Machýček - Stejskal, Šesták

Diváků: 60

Fanshop banner