Přípravu se starším soupeřem prohráli
Klub

Přípravu se starším soupeřem prohráli

Redakce

Boleslavští mladší dorostenci sehráli na domácím hřišti s umělou trávou v areálu 9. ZŠ kvalitní konfrontaci s účastníkem středočeské krajské soutěže I.A třídy, jenž nastoupil v kombinované sestavě doplněné vlastními staršími dorostenci.

První poločas boleslavští mladíci těsně prohráli. Už v 8. minutě dolnobousovský stoper František Klíma překvapivý sólový průnik zakončil úspěšnou střelou k tyči - 0:1. Přestože Boleslavští jistěji a přesněji kombinovali než soupeř, tak do přestávky ani jeden atak nezavršili úspěšnou trefou.

Po změně stran v 65. minutě Teterya vyrovnal, ale pro Boleslav nadějný stav skóre dlouho nevydržel. V 69. minutě František Klíma vrátil dolnobousovskému mužstvu vedení pokutovým kopem. Ve zbývajících dvaceti minutách boleslavští dorostenci marně atakovali protivníkovu branku. Dvě minuty před koncem Rejzek třetím gólem v boleslavské síti potvrdil bousovskou výhru.

„Herně vyrovnané utkání vyhrál zkušenější a chytřejší tým. První poločas jsem byl z našeho výkonu zklamaný. Malé nasazení, pomalé tempo a hra bez emocí. Druhý poločas byl v tomto směru výrazně lepší. Bohužel jsme si nedokázali poradit s hrou soupeře, který vytlačoval obranu vysoko k polovině hřiště na hranu ofsajdu a náš tým na to nedokázal zareagovat," zhodnotil přípravný duel trenér mladoboleslavských dorostenců Martin Mrvík.

Sestava FK Mladá Boleslav U17 v prvním poločase: Mečíř - Šos, A. Bejda, Keller - Nguyen, Víták, Kaiser, Vokoun - Horák, Beneš, Souček.
Sestava FK Mladá Boleslav U17 v druhém poločase: Kolář - Kaiser, Ort, A. Bejda - Bureš, Víták, Vostřel, Nguyen - Teterya, Lener, Hurych.

Sestava Dolnobousovského SK: Ondřej Klíma (Pilař) - Šolc, František Klíma, Ježek, Hrdý (Svoboda) - Miroslav Horák, Michal Horák (Novák) - Keszeg (Šimek), Zvěřina (Skála), Rejzek - Pažout.

Góly: 65. Teterya - 8. a 69. František Klíma (druhý z pokutového kopu), 88. Rejzek

Fanshop banner