Vedoucímu týmu ligové tabulky se vyrovnali jen poločas
Klub

Vedoucímu týmu ligové tabulky se vyrovnali jen poločas

Redakce

Utkání sedmého kola, v podzimní sezóně celkově desáté, prohráli boleslavští dorostenci s lídrem české dorostenecké ligy, jenž se pyšní druhou nejproduktivnější ofenzívou a třetí nejpevnější defenzívou v konkurenci dvaceti družstev.

Boleslavští se favorizovaného protivníka nezalekli a byli celý poločas aktivnější, ale na jejich jediný gól z 9. minuty Liberečtí odpověděli dvěma a těsně před přestávkou tak otočili vývoj utkání.
Po změně stran Boleslavští čelili mnohdy se štěstím libereckým atakům, z nichž pouze jeden krátce po přestávce vyvrcholil gólem.
„V prvním poločase jsme byli lepším týmem, dobře jsme celoplošně napadali, vytvářeli si šance, ale bohužel proměnili jen jednu. Naopak soupeř nám ze dvou střel na branku vstřelil dvě branky. Ve druhé půli byl lepší Liberec a i díky štěstí jsme neobdrželi více branek. Celkově jsme však s lídrem naší soutěže, který má hráče o rok starší, odehráli vyrovnaný duel," uvedl trenér mladoboleslavských dorostenců Pavel Jícha.

Sestava FK Mladá Boleslav U16: Škrdla - Iltis, Zouhar, Otta, Šandarivskyj - Nguyen (65. Eichler), Honc, Rittenauer (76. Kurc), Kocour (65. Kosorič) - Kűhnel, Rössler (79. Cigánek).

Góly: 9. Kűhnel - 27. a 52. Podrazil, 43. Douša

ŽK: Kocour - Douša

Rozhodčí: Nejedlo - Šesták, Tvaroh

Diváků: 40

Fanshop banner