Ztráta dvou bodů při remíze na Slovácku
Klub

Ztráta dvou bodů při remíze na Slovácku

Redakce

Boleslavští nejstarší dorostenci nepotvrdili roli favorita ve střetnutí s protivníkem, na kterého měli s dvanácti body ze šestého místa odstup čtyř bodů a šest příček v průběžném pořadí šestnáctičlenné celostátní ligy starších dorostenců.

Boleslavští promarnili výhodu podařeného vstupu do utkání. Od 6. minuty vedli Kaulfusovým proměněním pokutového kopu, ale očekávané vylepšení skóre nezvládli. Naopak Slovácko brzo vyrovnalo a bez vítěze skončil nejen poločas, ale i celé utkání, neboť ve druhém poločase si střelci z obou týmů vedli shodně mizerně. Remíza ze slováckého Širůchu byla tentokrát pro boleslavské dorostence dvoubodovou ztrátou.
„Výkonem jsme zůstali za očekáváním hlavně v prvním poločase. Šli jsme sice rychle do vedení, ale naši neaktivitou jsme soupeři dovolili srovnat. Ve druhé půli přišlo zlepšení, soupeři jsme vážnější příležitost nedovolili, ale i my si vytvořili dvě brankové šance až v závěru utkání, bohužel bez gólového efektu," posteskl si mladoboleslavský trenér Marek Maňas.

Sestava FK Mladá Boleslav U19: Valín - Bobek, Král, Pavlíček, Fořt - Peterka (67. Růžička), Drul, Filip, Kaulfus (14. Malý) - Howard, Šmerda (67. Novák). Připraveni ještě byli hráči Tvrdý, Naďo a brankář Zaplatílek.

Góly: 24. Gajdošík - 5. Kaulfus (z pokutového kopu)

ŽK: Zelina - Fořt, Peterka

Rozhodčí: Pochylý - Silný, Brázdil

Diváků: 70

Fanshop banner