Neproměňovali šance a tak si soupeře odvezl všechny tři body
Klub

Neproměňovali šance a tak si soupeře odvezl všechny tři body

Redakce

Přestože si boleslavští dorostenci připravili více střeleckých šancí, z nichž však využili jenom jednu, všechny tři body si odvezl severočeský soupeř šťastným gólem v závěru utkání.

První poločas skončil nerozhodně, když na vedoucí gól jabloneckého Sirůčka odpověděl boleslavský Rössler. Po změně stran měli Boleslavští více ze hry a častěji se ocitali ve střeleckých pozicích, z nichž však přesně nezamířili. Vítězný gól pro Jablonec vstřelil v 79. minutě Conway.
„Prvních patnáct minut jsme nehráli dobře, soupeř nás přehrával a šel do vedení. Poté jsme udělali změnu v rozestavení, začali mít více ze hry my a po zásluze vyrovnali. Soupeř na naší převahu reagoval zatažením se na vlastní polovinu a my ho po zbytek zápasu dobývali. I když jsme mnohé situace kolikrát řešili zdlouhavě či nepřesně, tak jsme si stejně vytvořili poměrně dost šancí, které jsme však neproměnili. Jablonec naopak z ojedinělého nebezpečného brejku vsítil vítěznou branku," shrnul dění na trávníku trenér boleslavských dorostenců Pavel Jícha.
Před utkáním měli Boleslavští o jeden gól více než Jablonečtí, po vzájemném duelu si jablonečtí dorostenci polepšili a boleslavské rivaly přeskočili. Ve dvacetičlenné tabulce české ligy mladších dorostenců je Boleslav desátá.

Sestava FK Mladá Boleslav U16: Dlask - Iltis, Zouhar, Otta, Šandarivskyj - Honc, Rittenauer, Kurc (46. Ilco) - Kocour (72. Kosorič), Kűhnel (72. Eichler), Rössler.

Góly: 39. Rössler - 12. Sirůček, 79. Conway

ŽK: Novotný, Sirůček

Rozhodčí: Nejedlo - Šestořád, Mižič

Diváků: 40

Fanshop banner