Reprezentační nominace pro mladoboleslavské fotbalisty
Klub

Reprezentační nominace pro mladoboleslavské fotbalisty

Redakce

Závěrečné dva zářijové týdny jsou profesionální soutěže v celé Evropě přerušené kvůli reprezentačním termínům. Z FK Mladá Boleslav dresy s českým národním znakem obléknou David Pech a Lukáš Mašek. Mezi necestujícími náhradníky je další šest mladoboleslavských fotbalistů.

Česko U21
Lvíčata se ve dvouzápasové baráži o účast na evropském šampionátu U21, který se koná v příštím roce v Rumunsku a Gruzii, střetnou s Islandem. První duel Island U21 - Česko U21 se hraje v pátek 23. září od 18 hodin v Reykjavíku, odveta Česko U21 - Island U21 je na programu v úterý 27. června od 18 hodin v Českých Budějovicích. Ve třiadvacetičlenném výběru trenéra Jana Suchopárka nechybí mladoboleslavský David Pech. Mezi náhradníky jsou z FK Mladá Boleslav Denis Donát a Ladislav Krobot.

Česko U20
K přátelským utkáním ve čtvrtek 22. září od 16 hodin v Chomutově Česko U20 - Rumunsko U20 a v neděli 25. září od 11 hodin ve Vlašimi Česko U20 - FC Sellier&Bellot Vlašim hlavní trenér Aleš Křeček pozval dvacet hráčů bez jediného z Mladé Boleslavi. Mezi náhradníky jsou z FK Mladá Boleslav Vojtěch Stránský a Daniel Langhamer aktuálně hostující v druholigové Vlašimi.

Česko U19
Devatenáctiletá česká reprezentace absolvuje v závěru září první fázi kvalifikace na evropský šampionát. Na programu mají tři utkání v tomto sledu:
Středa 21. září od 14 hodin na hřišti ve švýcarském Meyrin: Andorra U19 - Česko U19
Sobota 24. září od 18,30 hodin na hřišti ve švýcarském Nyon: Švýcarsko U19 - Česko U19
Úterý 27. září od 18,30 hodin na hřišti ve švýcarském Meyrin: Řecko U19 - Česko U19
Ve výběru devatenáctiletých fotbalistů trenéra Radka Bejbla je mezi dvaceti nominovanými mladoboleslavský Lukáš Mašek. Náhradníky jsou Denis Kaulfus a Matyáš Vojta z FK Mladá Boleslav.

Fanshop banner