O prohře rozhodl jediný gól těsně po přestávce
Klub

O prohře rozhodl jediný gól těsně po přestávce

Redakce

Boleslavští prohráli nejtěsnějším poměrem s Olomoucí, která se na čtvrté příčce ligové tabulky pyšní čtvrtou nejproduktivnější ofenzívou s šestnácti nastřílenými góly, více dali jen dorostenci Slavie, Sparty a Ostravy.

Hned v úvodu utkání se dostal do větší šance boleslavský Teterya, bohužel jeho finální řešení úspěch nepřineslo. Olomoucký tým působil herně lepším dojmem. Boleslavští dorostenci bojovností a dobrou obrannou hrou se soupeři vyrovnávali. V nejtěžších momentech podržel boleslavský tým brankář Mečíř. Poločas tak skončil bezbrankovou remízou.
Ve druhé polovině se hra výrazně nezměnila. Bohužel v 56. minutě po boleslavském nedůrazném počínání ve středu hřiště se olomoucký tým dostal až před Mečířovu branku a Judas, druhý nejlepší střelec svého družstva, vstřelil jediný a nakonec rozhodující gól utkání. V závěru sice dokázali Boleslavští přitlačit soupeře na jeho polovinu, ale výraznější šanci si nevypracovali.
„Kluci bojovali, ale na lepšího soupeře to nestačilo. Musím pochválit zlepšování v obranné činnosti celého družstva. Naopak na hře směrem dopředu musíme zapracovat a do dalších zápasů se výrazně zlepšit," řekl po těsné prohře mladoboleslavský trenér Martin Mrvík.
Boleslavští jsou mezi šestnácti účastníky celostátní ligy mladších dorostenců třetí od konce s jednou výhrou z dosud odehraných sedmi utkání. Podobně jen tři body, ale horší skóre, mají také předposlední České Budějovice a poslední Příbram.

Sestava FK Mladá Boleslav U17: Mečíř - A. Bejda, Ulrich, Keller - Horák (75. Bureš), Viták (60. Kaiser),Vostřel, Šos - Hurych (60. Beneš), Lenner, Teterya. Připraveni ještě byli hráč Ort a brankář Kolář.

Gól: 56. Judas

Rozhodčí: Milner - Váňa, Martínek

Diváků: 50

Fanshop banner