Ostudný debakl na hřišti v Uhříněvsi
Klub

Ostudný debakl na hřišti v Uhříněvsi

Redakce

Na hřišti v Uhříněvsi mladoboleslavské družstvo nejmladších dorostenců ostudně reprezentovalo sebe i klub především v prvním poločase. Po přestávce zlepšenou hrou hráči pouze zmírnili debakl.

Příval gólů do boleslavské sítě zahájili pražští dorostenci již ve 3. minutě a do přestávky přidali další čtyři. Druhý poločas sice boleslavští mladíci vyhráli, ale v souhrnném účtování vysoko prohráli a přenechali soupeři všechny body. Pražský Najden Chadžiev se hattrickem prostřílel do desítky nejproduktivnějších kanonýrů, dal šest gólů jako nejlepší boleslavský střelec Tomáš Kocour, který do této přestřelky nezasáhl, ačkoliv odehrál celých devadesát minut.
„To, co jsme předvedli v první půli, se nedá nazvat jinak, než ostudou z naší strany a ukázkou antifotbalu. Mimo přibližně deseti minut jsme totiž za soupeřem extrémně zaostávali ve všech činnostech. Ve druhé půli jsme sestavu výrazně obměnili včetně rozestavení a byli již lepším týmem. To jsme potvrdili i skórem, které jsme vyhráli 3:2 a vytvořili si i další brankové příležitosti. V celkovém součtu devadesáti minut jsme však zcela zaslouženě prohráli," zlobil se zaskočený mladoboleslavský trenér Pavel Jícha.
Ve dvacetičlenné tabulce české ligy mladších dorostenců jsou nyní Boleslavští devátí se třinácti body a skóre 24:18 z osmi odehraných utkání.

Sestava FK Mladá Boleslav U16: Tejnora (46. Škrdla), Iltis, Zouhar, Cigánek (55. Kurc), Šandirivskyj, Otta, Honc, Ilco (46. Rössler), Kocour, Eichler (46. Kühnel), Kosorič (46. Rittenauer).

Góly: 7., 34. a 53. Chadžiev, 3. Ho Hung, 30. Šimr, 45. Růžička, 82. Havránek - 69. a 70. Kűhnel, 57. Šandarivskyj

Rozhodčí: Severýn - Štěrba, Suchar

Diváků: 30

Fanshop banner