Naši hostující hráči v druhém zářijového víkendu
Klub

Naši hostující hráči v druhém zářijového víkendu

Redakce

FK Mladá Boleslav má na hostování v šesti klubech tří výkonnostních úrovní hráčskou čtveřici Mužík, Langhamer, Rolinek, Hönig a brankářskou dvojici Šerák, Lichtenberg. V druhém zářijovém víkendu se do soutěžních zápasů zapojili čtyři.

Čtyřiadvacetiletý útočník Ladislav Mužík hostuje v prvoligovém týmu vršovických Bohemians Praha 1905 a v domácím prohraném utkání s FC Slovan Liberec 0:2 hrál závěrečných deset minut, když v 79. minutě vystřídal Puškáče.
Dvaadvacetiletý obránce Martin Rolinek hostuje v druholigovém MFK Karviná a ve vítězném domácím utkání s AC Sparta Praha B 2:0 hrál bezmála půlhodinu, když v 63. minutě vystřídal Zedníčka.
Devatenáctiletý záložník Daniel Langhamer hostuje v druholigovém FC Sellier&Bellot Vlašim a prohrané utkání na hřišti pražské Dukly 0:2 odseděl celé na lavičce náhradníků.
Dvaadvacetiletý záložník Michael Hönig hostuje v třetiligovém FK Viktoria Žižkov a na jasné výhře nad FK Baník Most-Souš 5:0 se podílel jedním gólem, přestože odehrál pouze první poločas.
Jedenadvacetiletý brankář Jáchym Šerák hostuje v druholigovém FK Varnsdorf a dohrávané utkání čtvrtého kola na Julisce s pražskou Duklou 1:1 i domácí těsnou výhru nad olomouckou rezervou 1:0 sledoval vždy z lavičky náhradníků.
Devatenáctiletý brankář Kryštof Lichtenberg hostuje v třetiligovém FK Chlumec nad Cidlinou a při venkovní remíze na hřišti FK Ústí nad Labem 2:2 odchytal celé utkání.

Fanshop banner