Po vyrovnaném zápase zůstali bez bodů
Klub

Po vyrovnaném zápase zůstali bez bodů

Redakce

V utkání, které skončilo těsnou výhrou pražského družstva, byli boleslavští dorostenci střelecky impotentní. Autory všech tří gólů totiž byli hráči Meteoru, dvakrát se trefili do boleslavské a jednou do vlastní branky.

První poločas vyhrál Meteor gólem, který dal Hrubý po uplynutí úvodní čtvrthodinky. Stejný střelec zvýšil vedení pražského družstva krátce po změně stran. Necelou čtvrthodinku před koncem pražský Marek snížil vlastencem vedení svého týmu na rozdíl jediného gólu.
Přestože se Boleslavští v závěru utkání snažili, na bod za remízu nedosáhli. Prohráli teprve podruhé v této sezóně, tentokrát proto, že nepřekonali brankáře soupeře, který v sedmi odehraných zápasech inkasoval už dohromady šestnáct gólů, což je nadprůměrný příděl v české lize mladších dorostenců.
„Ve vyrovnaném utkání s kvalitním soupeřem jsme bohužel vyšli bodově na prázdno. Ve finální fázi jsme neřešili situace s potřebnou kvalitou. Jsem rád, že již skončily tři týdny, kdy jsme hráli zápasy v rytmu středa - neděle. Celou tu dobu nás totiž trápí zdravotní problémy. Potřebujeme se douzdravit a někteří hráči dotrénovat po absencích, abychom mohli zátěž v týmu více rozložit. Klukům v utkání proti Meteoru nemám co vyčíst. Do závěrečného hvizdu se srdnatě rvali," pravil mladoboleslavský trenér Pavel Jícha.
Boleslavští si prohrou s pražským Meteorem pohoršili o jednu příčku, se třinácti body za čtyři výhry, jednu remízu a se skórem 21:11 jsou nyní čtvrtí, takže se nadále drží v popředí ligové tabulky.

Sestava FK Mladá Boleslav U16: Dlask, Škrdla, Iltis, Cigánek, Otta, Šandirivskyj, Honc, Kurc, Rössler, Kocour, Kosorič, Ilco, Linhart, Eichler, Kűhnel.

Góly: 76. Marek do vlastní branky - 17. a 51. Hrubý

Rozhodčí: Havel - Kuba, Zoufalý

Diváků: 90

Fanshop banner