Hráči na hostování v prvním zářijovém víkendu
Klub

Hráči na hostování v prvním zářijovém víkendu

Redakce

FK Mladá Boleslav má na hostování v šesti klubech tří výkonnostních úrovní hráčskou čtveřici Mužík, Langhamer, Rolinek, Hönig a brankářskou dvojici Šerák, Lichtenberg. Do mistrovského utkání v prvním zářijovém víkendu nezasáhl pouze obránce Rolinek.

Čtyřiadvacetiletý útočník Ladislav Mužík hostuje v prvoligovém týmu vršovických Bohemians Praha 1905 a do vyhraného utkání Brno - Bohemians 1:2 naskočil na závěrečnou čtvrthodinku, když v 77. minutě vystřídal Puškáče.
Dvaadvacetiletý obránce Martin Rolinek hostuje v druholigovém MFK Karviná a venkovní prohru Vyškov - Karviná 2:1 sledoval celých devadesát minut z lavičky náhradníků.
Devatenáctiletý záložník Daniel Langhamer hostuje v druholigovém FC Sellier&Bellot Vlašim a domácí drtivé výhry Vlašim - Prostějov 6:1 se zúčastnil jen v závěrečných deseti minutách, když v 79. minutě vystřídal autora dvou gólů Svobodu.
Dvaadvacetiletý záložník Michael Hönig hostuje v třetiligovém FK Viktoria Žižkov a ve vítězném utkání Chlumec nad Cidlinou - Viktoria Žižkov 0:1 byl na hřišti do 76. minuty, než jej vystřídal Bazal.
Jedenadvacetiletý brankář Jáchym Šerák hostuje v druholigovém FK Varnsdorf a první příležitost v druholigovém mistráku dostal při duelu SK Slavia B - Varnsdorf 3:2, který odchytal celý. Jeho tým prohrál gólem z pokutového kopu, který sudí Raplík nařídil za podražení slávistického Kopáčka právě varnsdorfským brankářem Šerákem.
Devatenáctiletý brankář Kryštof Lichtenberg týden před koncem přestupového termínu odešel na hostování do třetiligového FK Chlumec nad Cidlinou, kde si odbyl premiéru v prohraném domácím utkání Chlumec nad Cidlinou - Viktoria Žižkov 0:1, v němž mu jediný gól dal krátce před poločasovou pauzou zkušený exreprezentant Václav Kadlec.

Fanshop banner