Hostující hráči od začátku sezóny do konce srpna
Klub

Hostující hráči od začátku sezóny do konce srpna

Redakce

Hráči Mužík, Langhamer, Rolinek, Hönig a brankář Šerák patřící FK Mladá Boleslav působí momentálně na hostování v pěti různých klubech s velice rozdílným herním vytížením.

Čtyřiadvacetiletý útočník Ladislav Mužík hostuje v prvoligovém týmu vršovických Bohemians Praha 1905, kde naskočil do šesti mistrovských utkání vždy z lavičky náhradníků. V utkání Jablonec - Bohemians 0:3 na závěrečných devět minut, v utkání Bohemians - Ostrava 3:3 na posledních sedm minut, v utkání FK Teplice - Bohemians 0:1 odehrál celý druhý poločas, v utkání Bohemians - FC Hradec Králové 1:2 hrál závěrečných dvacet minut, v utkání Sparta - Bohemians 1:1 od 57. minuty a v utkání Bohemians - České Budějovice 1:2 naskočil do závěrečných deseti minut.

Dvaadvacetiletý obránce Martin Rolinek hostuje v druholigovém MFK Karviná, kde nastoupil jen do dvou úvodních mistrovských utkání. V prvním Třinec - Karviná 0:3 odehrál 88 minut a ve druhém Karviná - Vlašim 3:2 hrál jen první poločas. Od třetího kola ve čtyřech zápasech Příbram - Karviná 1:1, Karviná - Jihlava 2:1, Olomouc B - Karviná 3:2 a Karviná - Táborsko 0:1 nehrál ani jednu minutu.

Devatenáctiletý záložník Daniel Langhamer hostuje v druholigovém FC Sellier&Bellot Vlašim, kde hraje pravidelně, i když ne vždy v základní sestavě. V úvodním duelu Vlašim - Jihlava 0:2 byl v základní sestavě 77 minut, v utkání Karviná - Vlašim 3:2 střídal na závěrečných 11 minut, v utkání Vlašim - Líšeň 1:2 odehrál celých devadesát minut a dal vedoucí vlašimský gól v prvním poločase, do prohraného utkání Sparta Praha B - Vlašim 3:1 naskočil v 65. minutě, utkání Vlašim - Opava 0:1 začal v základní sestavě a byl vystřídaný v 66. minutě, při prohře Třinec - Vlašim 4:0 odehrál celých devadesát minut. Navíc na postupu z prvního do druhého kola poháru MOL Cup drtivou výhrou v duelu Libiš - Vlašim 1:9 se podílel dvěma góly.

Dvaadvacetiletý záložník Michael Hönig hostuje v třetiligovém FK Viktoria Žižkov, kde hrál ve třech třetiligových (v Benešově kvůli nezpůsobilé hrací ploše v důsledku průtrže mračen Žižkov nehrál a zápas má odložený) a jednom pohárovém utkání. V úvodním mistrovském utkání B skupiny ČFL Přepeře - Žižkov 0:6 v sedmdesáti odehraných minutách jednou skóroval, v utkání Viktoria Žižkov - Hradec Králové B 1:0 naskočil do hry až v 56. minutě, v utkání Žižkov - Teplice B 2:1 hrál více než hodinu, než byl v 62. minutě vystřídán. Navíc skóroval v utkání prvního kola tuzemské pohárové soutěže MOL Cup SK Kosmonosy - FK Viktoria Žižkov 0:3.

Jedenadvacetiletý brankář Jáchym Šerák hostuje v druholigovém FK Varnsdorf a v mistrovském utkání Národní fotbalové ligy zatím šanci nedostal. Chytal jen v letní přípravě a ve vítězném pohárovém utkání prvního kola MOL Cupu SK Sokol Brozany - FK Varnsdorf 1:3.

Fanshop banner