Šestnáctiletí se v české lize drží na bronzové pozici
Klub

Šestnáctiletí se v české lize drží na bronzové pozici

Redakce

Boleslavští podle očekávání porazili soupeře, který je dosud v aktuální sezóně bez jediného bodu na předposledním místě tabulky.

Hned z prvního útoku skóroval Kosorič a po půlhodině hry se k němu přidal Ilco. Boleslavští vyhráli poločas, i když se jim herně nedařilo. Po změně stran třetím gólem v kladenské síti Rössler pojistil pro Boleslav tříbodový zisk, na němž nemalý podíl měl brankář Dlask zmařením několika protivníkových šancí. V konkurenci dvaceti družstev české ligy mladších dorostenců jsou Boleslavští s bilancí čtyř vítězství, jedné remízy a jedné porážky na lichotivé třetí příčce.
„Náš výkon nebyl vůbec dobrý. Většina našich hráčů zaostávala za soupeřem, což jsem vůbec nepředpokládal. V utkání mě potěšil pouze výborný výkon brankáře Dlaska, který nás několikrát podržel a zejména díky němu si odvážíme vítězství. V příštích zápasech musíme určitě přidat," zlobil se navzdory přesvědčivému vítězství mladoboleslavský trenér Pavel Jícha.

Sestava FK Mladá Boleslav U16: Dlask - Tejnora, Iltis, Cigánek, Otta, Šandirivskyj, Honc, Rittenauer, Kurc, Rössler, Kocour, Kosorič, Ilco, Linhart, Eichler, Kűhnel.

Góly: 1. Kosorič, 33. Ilco, 66. Rössler

Rozhodčí: Ježek - Říha, Stádník

Diváků: 58

Fanshop banner Fanshop banner