Ze čtyř hostujících hráčů zasáhli do hry jen dva
Klub

Ze čtyř hostujících hráčů zasáhli do hry jen dva

Redakce

Brankář Šerák a hráči Mužík, Langhamer, Hönig patřící FK Mladá Boleslav působí momentálně na hostování ve čtyřech různých klubech klubech, z nichž v předposledním srpnovém víkendu hrály jenom dva, varnsdorfský a žižkovský nehrály kvůli deštěm podmáčeným hřištím.

Čtyřiadvacetiletý útočník Ladislav Mužík hostuje v prvoligovém týmu vršovických Bohemians a v utkání čtvrtého kola FORTUNA:LIGY Bohemians Praha 1905 - FC Hradec Králové 1:2 odehrál závěrečných dvacet minut, když v 71. minutě vystřídal Jánoše.
Devatenáctiletý záložník Daniel Langhamer hostuje v druholigovém FC Sellier&Bellot Vlašim a ve čtvrtém kole FNL do prohraného utkání AC Sparta Praha B - FC Sellier&Bellot Vlašim 3:1 naskočil v 65. minutě, kdy vystřídal Riga.
Jedenadvacetiletý brankář Jáchym Šerák hostuje v druholigovém FK Varnsdorf a dvaadvacetiletý záložník Michael Hönig hostuje v třetiligovém FK Viktoria Žižkov. Mistrovská utkání jejich klubů, druholigové FK Dukla Praha - FK Varnsdorf i třetiligové SK Benešov - FK Viktoria Žižkov se nehrály kvůli nezpůsobilým hracím plochám v důsledku průtrže mračen.

Fanshop banner Fanshop banner