V dobře rozehraném zápase je remíza ztrátou
Klub

V dobře rozehraném zápase je remíza ztrátou

Redakce

Předehrávka 16. kola české ligy mladších dorostenců skončila bez vítěze, neboť boleslavští mladíci neudrželi dvougólové vedení.

Gólem Kühnela z 26. minuty vyhráli Boleslavští první poločas. Po přestávce své vedení zvýraznili v 68. minutě, kdy se do plzeňské branky trefil Kocour. V závěrečné čtvrthodince, kterou západočeský soupeře dohrával v oslabení bez v 68. minutě vyloučeného kapitána Vacka, dokázali plzeňští fotbalisté vyrovnat. V 74. minutě Dušek snížil a tři minuty před koncem přidal Řáda druhý gól znamenající vyrovnání a dělbu bodů.

Mladoboleslavský trenér Pavel Jícha byl pochopitelně rozčarovaný: „Před utkáním bychom asi bod s Plzní, která má svou nespornou kvalitu, brali. Skutečnost je však ta, že jsme vzhledem k průběhu utkání měli zvítězit. Necelých dvacet minut před koncem vedeme o dva góly, soupeř díky vyloučení hraje o deseti lidech, my dáme do hry čtyři čerstvé hráče a místo toho, abychom soupeře dorazili, tak ho necháme dvakrát skóre srovnat."

Sestava FK Mladá Boleslav U16: Škrdla, Tejnora, Iltis, Zouhar, Otta, Šandirivskyj, Honc, Rittenauer, Kurc, Rössler, Kocour, Kessler, Kosorič, Ilco, Kűhnel, Eichler.

Góly: 26. Kühnel, 68. Kocour - 74. Dušek, 87. Řáda.

Družstvo nejmladších boleslavských dorostenců je po třech mistrovských zápasech mezi sedmi neporaženými účastníky dvacetičlenné české ligy mladších dorostenců a po domácí remíze s Plzní je se ziskem sedmi bodů páté.

Fanshop banner Fanshop banner