Naši fotbalisté hostující v jiných klubech
Klub

Naši fotbalisté hostující v jiných klubech

Redakce

Brankář Šerák a hráči Mužík, Langhamer, Hönig patřící FK Mladá Boleslav působí momentálně na hostování v jiných tuzemských klubech.

Čtyřiadvacetiletý útočník Ladislav Mužík hostuje v prvoligovém týmu Bohemians Praha 1905 a v utkání třetího kola FORTUNA:LIGY FK Teplice - Bohemians Praha 1905 0:1 odehrál celý druhý poločas, když o přestávce vystřídal na hrotu vršovického útoku Bartka.
Jedenadvacetiletý brankář Jáchym Šerák hostuje v druholigovém FK Varnsdorf, v jehož dresu dosavadní tři mistrovská utkání FNL odseděl na lavičce náhradníků. Chytal v přípravě a také ve vítězném pohárovém utkání prvního kola MOL Cupu SK Sokol Brozany - FK Varnsdorf 1:3.
Devatenáctiletý záložník Daniel Langhamer hostuje v druholigovém FC Sellier&Bellot Vlašim a ve třetím kole FNL FC Sellier&Bellot Vlašim - FK Líšeň 1:2 odehrál celých devadesát minut a dal vedoucí vlašimský gól v prvním poločase, ovšem po změně stran soupeř skóre otočil. Navíc na postupu z prvního do druhého kola poháru MOL Cup drtivou výhrou v duelu FC Libiš - FC Sellier&Bellot Vlašim 1:9 se podílel dvěma góly.
Dvaadvacetiletý záložník Michael Hönig hostuje v třetiligovém FK Viktoria Žižkov a v druhém mistrovském utkání B skupiny ČFL FK Viktoria Žižkov - FC Hradec Králové B 1:0 naskočil do hry až v 56. minutě. Navíc skóroval v utkání prvního kola tuzemské pohárové soutěže MOL Cup SK Kosmonosy - FK Viktoria Žižkov 0:3.

Fanshop banner Fanshop banner