Naši hráči na hostováních
Klub

Naši hráči na hostováních

Redakce

Brankář Šerák a hráči Mužík, Langhamer, Hönig patřící FK Mladá Boleslav působí momentálně na hostování v jiných tuzemských klubech.

Čtyřiadvacetiletý útočník Ladislav Mužík hostuje v prvoligovém týmu Bohemians Praha 1905, kde v úvodních dvou prvoligových zápasech začal vždy na lavičce náhradníků a do hry naskočil v utkání Jablonec - Bohemians 0:3 na závěrečných devět minut a v utkání Bohemians - Ostrava 3:3 na posledních sedm minut.

Jedenadvacetiletý brankář Jáchym Šerák hostuje v druholigovém FK Varnsdorf, za který chytal pouze v přípravě a do mistrovských utkání FNL zatím nezasáhl, duely Varnsdorf - Opava 3:1 a Líšeň - Varnsdorf 3:0 proseděl na lavičce náhradníků.

Devatenáctiletý záložník Daniel Langhamer hostuje v druholigovém FC Sellier&Bellot Vlašim a v úvodních dvou zápasech FNL hrál, v duelu Vlašim - Jihlava 0:2 byl v základní sestavě a odehrál 77 minut, duel Karviná - Vlašim 3:2 začal mezi náhradníky a střídal na závěrečných 11 minut.

Dvaadvacetiletý záložník Michael Hönig hostuje v třetiligovém FC Viktoria Žižkov a v úvodním mistrovském utkání B skupiny ČFL Přepeře - Žižkov 0:6 v sedmdesáti odehraných minutách jednou skóroval.

Fanshop banner Fanshop banner