Dospělým Trutnova dali pět gólů
Klub

Dospělým Trutnova dali pět gólů

Redakce

Poslední den letního soustředění vyhráli boleslavští mladší dorostenci na hřišti v Jánských Lázních přípravné utkání nad dospělým týmem FK Trutnov B. Navzdory příznivému výsledku trenér Martin Mrvík nebyl z předvedenou hrou spokojený.

Vstup do prvního poločasu se boleslavským dorostencům vydařil a v úvodní čtvrthodince dvakrát skórovali.
V 5. minutě faul na Hurycha potrestal Stanislav Bejda, když krásně provedeným trestným kopem vymetl šibenici soupeřovy branky - 0:1.
V 15. minutě
získal Kaiser ve středu hřiště míč a nečekanou dalekonosnou střelou překvapil trutnovského brankáře - 0:2.
Ve 34. minutě
po hezké kombinaci na pravé straně si několikrát s Lenerem vyměnil míč Nguyen a podél gólmana se trefil do branky - 0:3.
Teprve po třetím obdrženém gólu se Trutnovští probudili a zmírnili boleslavskou gólovou smršť.
Ve 35. minutě bezprostředně po rozehrávce defenzíva boleslavského týmu zaspala a soupeř po samostatném úniku snížil na 1:3.

Také ve druhém poločase byli Boleslavští střelecky produktivnější než Trutnovští.
V 59. minutě boleslavští mladíci předvedli pohlednou akci středem hřiště, v jejímž vyvrcholení Černý prostrčil míč nabíhajícímu Benešovi a ten střelou podél brankáře vstřelil čtvrtý gól - 1:4.
V 75. minutě
po opětovném zbytečném zaváhání boleslavských obránců se dostal trutnovský tým do velké šance a využil ji ke snížení skóre na 2:4.
V 85. minutě
po boleslavském rohovém kopu rozehraném Matějovským se ve skrumáži před trutnovskou brankou nejlépe zorientoval Adam Bejda a úspěšnou dorážkou uzavřel účet utkání na 2:5.

Trenér mladoboleslavských dorostenců Martin Mrvík výhru komentoval přísně: „Můžeme být spokojení pouze s výsledkem. Herně se nám totiž nedařilo. I přesto hodnotím celé soustředění jako povedené a s atmosféry v týmu mám dobrý pocit."

Sestava v FK Mladá Boleslav v 1. poločase: Mečíř - Kaiser, Helmich, Šos - Nguyen, Vostřel, Stanislav Bejda, Vokoun - Hurych, Lener, Verecký.
Sestava v FK Mladá Boleslav v 2. poločase: Kolář - Mikoška, Adam Bejda, Keller - Horák, Černý, Viták, Masařík - Souček, Beneš, Matějovský.

Góly FK MB U17: Stanislav Bejda, Kaiser, Nguyen, Beneš, Adam Bejda.

Fanshop banner Fanshop banner