Utkání rozhodl časně vstřelený gól
Klub

Utkání rozhodl časně vstřelený gól

Redakce

Čtvrté letní přípravné utkání vyhrála mladoboleslavská rezerva nad divizním soupeřem nejtěsnějším možným výsledkem zásluhou velmi brzkého Dufkova gólu. Po nešťastném střetu s Vojtou nedohrál utkání benátecký Boček, který si ve druhém poločase po pětiminutovém pobytu na hřišti při pádu na rameno zlomil klíční kost.

Vstup do čtvrtého přípravného utkání se mladoboleslavskému béčku povedl nečekaně dobře.
Již ve 3. minutě Dufek vystihl nepovedenou rozehrávku od benátecké branky a individuální akci gólově zakončil - 1:0.
Jak se v příštích minutách ukázalo, Dufkova trefa byla jediná zdařilá v tomto střetnutí, neboť další příležitosti aktéři nevyužili. Ve 13. minutě předvedli Boleslavští pohlednou akci a po spolupráci Vojty s Novotným bylo zakončení Dufka tentokrát nepřesné. Z protiútoku Benátečtí vytěžili pouze rohový kop bez nebezpečného zakončení. Ve 25. minutě benátecký Jimmy pálil z hranice šestnáctky do Kořánovy brankářské náruče. Ve 41. minutě Snížek přízemním rozehráním boleslavské standardní situace spoluhráče před benáteckou brankou nenašel. Ve 43. minutě benáteckou standardku Kořán vytěsnil na rohový kop.

Druhý poločas se většinou odehrával od vápna k vápnu s občasnými náznaky rychlých brejků bez gólových zakončení. Boleslavští měli především v závěru dvě příležitosti k navýšení vedení, ale nevyužili je. V 75. minutě rychlý brejk završil Zahustel centrem, na který Novotný nedosáhl. V 78. minutě pohlednou kombinační akci ukončil nepřesnou střelou Vostřel. Benátečtí se blýskli v 80. minutě nebezpečnou střelou z hranice vápna, kterou boleslavský gólman Karmazín zlikvidoval.

Sestava Mladá Boleslav B: Kořán (46. Karmazín - Vlk, König, Rulc, Leitl (46. Holakovský) - Novotný (46. Hradec), Snížek, Vostřel, Tichý - Vojta (60. Zahustel), Dufek (46. Gregor). Gól: 3. Dufek

Fanshop banner Fanshop banner