Sázková kancelář Tipsport se stala novým prémiovým partnerem FK Mladá Boleslav
Klub

Sázková kancelář Tipsport se stala novým prémiovým partnerem FK Mladá Boleslav

Redakce

Klub FK Mladá Boleslav získal do svého partnerského portfolia významnou sázkovou společnost. Prémiovým partnerem se stává společnost Tipsport, jednička českého kurzového sázení.

Společnost Tipsport je na domácím trhu stálicí od roku 1991 a český sport podporuje dlouhodobě na všech úrovních. Je titulárním sponzorem českého hokeje, generálním sponzorem Tipsport extraligy a partnerem české hokejové reprezentace, spolupracuje i s řadou špičkových českých sportovců v rámci individuálního sponzoringu.

„Moc si vážíme toho, že se nám podařilo dohodnout na spolupráci s tak silným partnerem, jehož logo bude zdobit dresy našich hráčů. Věřím, že vzájemné spojení bude prospěšné pro obě strany a naše spolupráce bude dlouhodobá," uvedl generální ředitel klubu David Trunda.

„Naše spolupráce s Mladou Boleslaví má hlubokou tradici. Tým se účastní Zimní Tipsport ligy, letos ji už počtvrté vyhrál. A před dvěma lety Boleslavští zvítězili i na našem turnaji na Maltě," doplňuje vedoucí sponzoringu Tipsportu Martin Ptáčník a dodává: „Naši bookmakeři tým zařadili mezi šestici největších favoritů nadcházející ligové sezony - v Tipsportu Mladé Boleslavi prostě věříme. Vztahy s klubem byly vždycky skvělé a už bylo načase povýšit je na novou úroveň."

Fanshop banner Fanshop banner