Druhá remíza v letní přípravě
Klub

Druhá remíza v letní přípravě

Redakce

Ve třetí letní přípravě mladoboleslavské béčko podruhé remizovalo, a to v předposledním červencovém čtvrtku s divizním týmem z Kosmonos. Dva góly, na každé straně jeden, padly do přestávky, ve druhém poločase už nikdo přesně nemířil. Nejbližší letní přípravou v areálu mladoboleslavského Městského stadionu bude duel FK Mladá Boleslav B - SK Benátky nad Jizerou v sobotu 23. července od 10 hodin.

V úmorném vedru hráči moc fotbalu k vidění nenabídli, ačkoliv se snažili, tak nepřesností bylo na obou stranách více, než povedených fotbalových akcí.

V prvním poločase měli mírnou převahu mladoboleslavští fotbalisté, kteří si vypracovali několik slibných příležitostí, ale chyběla jim finální koncovka a přesnější zakončení. Soupeř je za to potrestal.
Pět minut před koncem poločasu boleslavský gólman Halouska odboxoval ostrý centr z pravé strany na hranici šestnáctky, odkud Michal Mašek (starší bratr Lukáše z prvoligového kádru FK Mladá Boleslav) šikovným lobem poslal míč do boleslavské branky - 0:1.
Boleslavští stihli do přestávky vyrovnat.
Ve 45. minutě Snížkovo rozehrání standardní situace zdařilým centrem Rulc zakončil nekompromisní ranou - 1:1.

Druhý poločas měl vyrovnaný průběh, dobré i špatné momenty střídaly oba týmy rovnoměrně. Na hráčích se čím dál více projevovala únava z horkého počasí. K vítěznému gólu měly blíže Kosmonosy, ale čtyři minuty před koncem promarnily největší příležitost druhého dějství.

Sestava FK Mladá Boleslav B: Halouska (46. Mikulec) - Vlk, König, Rulc, Leitl - Novotný, Snížek, Vostřel, Tichý - Hradec, Vojta. Do druhého poločasu naskočili Holakovský, Gregor, Slabyhoud, Zahustel.

Góly: 45. Rulc - 40. Michal Mašek

Fanshop banner Fanshop banner