Remíza v letní zápasové premiéře
Klub

Remíza v letní zápasové premiéře

Redakce

Po úvodním týdnu přípravy sehráli mladší dorostenci U17 první přípravné utkání letního přípravného období s týmem Bohemians Praha. Utkání skončilo bez vítěze, přestože v něm padlo celkem šest gólů.

V prvním poločase byli mladíci Bohemians úspěšnější, i když Boleslavští po necelé čtvrthodince vedli.
Ve 14. minutě po Vereckého rohovém kopu se v pokutovém území prosadil Kaiser a otevřel skóre utkání v boleslavský prospěch - 0:1.
Ve 20. min Vršovičtí získali míč při nepřesné soupeřově rozehrávce a jednoduchou brankou srovnali stav utkání na 1:1
.
Závěr prvního poločasu měli Bohemians lepší a vytvořil si několik gólovek, při nichž měli Boleslavští velké štěstí a navíc je podržel brankář Mečíř.
Bohemians nakonec zaslouženě šli do vedení, když opět po špatné rozehrávce jim Boleslavští darovali jednoduchou branku - 2:1.

Prvních dvacet minut druhého poločasu patřilo boleslavskému týmu, který soupeře přehrával a vytvářel si šance. Výsledkem bylo, že se mu podařilo v krátké době vývoj utkání otočit.
V 53. minutě po spolupráci s Benešem vyrovnat S. Bejda - 2:2.
Už v 56. minutě přihrávku Lenera využil Beneš k otočení skóre - 2:3.

Těsné vedení však boleslavští dorostenci zanedlouho ztratili.
Bohemians v 60. minutě vyrovnali, když i napotřetí zachytili boleslavskou rozehrávku a po rychlé kombinační akci dali svůj třetí gól - 3:3.
Ve zbývajících minutách se do konce utkání hrál otevřený fotbal nahoru a dolů, ale ani jeden tým nedokázal strhnout vedení na svou stranu.

,,V prvním přípravném utkání jsem viděl spousta nedostatků a s týmem máme velký prostor pro zlepšování. Na druhou stranu mám dobrý pocit z přístupu k utkání všech hráčů a zaznamenal jsem některé velmi zajímavé individuální výkony,'' pravil po remíze mladoboleslavský trenér Martin Mrvík.

Sestava FK Mladá Boleslav U17 v 1. poločase: Mečíř - Snížek, Kaiser, Keller, Šos - Horák, Vostřel, Viták, Verecký - Lener, Souček.
Sestava FK Mladá Boleslav U17 v 2. poločase: Kolář - Manhart (75. Viták), A. Bejda, Mikoška, Helmich - Vokoun, Vostřel (65. Kaiser), S. Bejda, Matějovský, Beneš, Lener (65. Šos)

Branky FK Mladá Boleslav U17: Kaiser, Stanislav Bejda, Beneš

Fanshop banner Fanshop banner