Prohra po špatném druhém poločase
Klub

Prohra po špatném druhém poločase

Redakce

V prvním utkání letního přípravného období devatenáctiletí boleslavští dorostenci vysoko prohráli s jabloneckými vrstevníky. Hrálo se na travnatém hřišti v areálu Akademie FK Mladá Boleslav.

V první části utkání byla hra vyrovnaná a tomu odpovídal i nerozhodný poločasový výsledek. V 19. minutě poslal Boleslav do vedení Malý po Kaulfusově přihrávce, ale za necelých deset minut Jablonec vydařenou střelou z necelých dvaceti metrů skóre srovnal.
Do druhé poloviny utkání nastoupili boleslavští dorostenci ve zcela pozměněné sestavě, neboť trenér Marek Maňas dal v utkání příležitost dvaceti hráčům, což se bohužel projevilo v herním stylu a nečekaně dramaticky i na vývoji skóre. Jablonečtí byli pohyblivější, lépe kombinovali a nekompromisně trestali chyby v boleslavské defenzívě.

Sestava FK Mladá Boleslav U19 v 1. poločase: Valín - Bobek, Filip, Pavlíček, Oscar - Růžička, Šoufek, Král, Šmerda - Malý, Kaulfus.
Sestava FK Mladá Boleslav U19 v 2. poločase: Valín - Soukup, Liška, Poláček, Oscar (73. Pavlíček) - Kasáček, Švejnoha, Šimek, Kolář - Naďo - Charamza.

Gól FK Mladá Boleslav U19: 20. Malý

Rozhodčí: Stejskal - Zdeněk Nagy, Lukáš Nagy

Fanshop banner Fanshop banner