Po úvodní výhře remíza v druhé letní přípravě
Klub

Po úvodní výhře remíza v druhé letní přípravě

Redakce

Ve druhém letním přípravném utkání se mladoboleslavské béčko poměřilo se soupeřem z druhé české skupiny třetí ligy. Hrálo se na hřišti v Březiněvsi s oboustranně ofenzivní snahou, přesto bez vítěze. Nejbližší další přípravné utkání FK Mladá Boleslav B - SK Kosmonosy se hraje ve středu 20. července od 17,30 hodin.

Od první do poslední minuty se hrálo ve velmi vysokém tempu, útoky se střídaly na obě strany a k vidění byla řada gólových příležitostí. Boleslavští jich měli o poznání více a byli téměř po celé utkání lepším týmem.
První nebezpečnou akci předvedli Pražané v 9 minutě, finální hlavička po centru z pravé strany skončila mimo Lichtenbergovy branky. V 17. minutě se blýskl boleslavský Gerža pohotovou střelou, která orazítkovala břevno pražské branky, podobně skončila i hlavička Vojty po Leitlově centru v 38. minutě.
Ve 40. minutě Gregor završil slalom kličkou gólmanovi Admiry a poslal Boleslav do vedení - 0:1.
Boleslavští čisté konto však neudrželi ani pět minut.
Ve 44. minutě Admira rychle rozehrála standardní situaci u půlící čáry a následný rychlý brejk úspěšně zakončil Čácha - 1:1.

Druhý poločas nabídl opět pohledný fotbal a navíc dvojnásobnou porci gólů.
V 53. minutě Hönig střelou z vápna vrátil Boleslavi vedení - 1:2.
Netrvalo dlouho a Admira vyrovnala.
V 54. minutě nešikovný zákrok boleslavského Holakovského vyhodnotil sudí Brabec jako důvod k nařízení pokutového kopu, který Trajhan proměnil - 2:2.
I když Boleslavští šli potřetí v tomto zápase do vedení, neudrželi ho a rozloučili se s pražským protivníkem remízou.
V 60. minutě se prosadil boleslavský Vojta - 2:3.
V 68. minutě chybnou Hönigovu rozehrávku gólově potrestal Michálek - 3:3.

V 82. minutě byla Boleslav blízko vítězství, když Hönig parádně přihrál Slabyhoudovi, ale ten vyloženou gólovou šanci neproměnil.

Sestava MB Mladá Boleslav B: Lichtenberg (46. Kořán) - Vlk (46. Hrubý), Rulc (46. Holakovský), König, Leitl - Gerža (46. Mazurowski), Snížek (46. Hönig), Hradec, Tichý (46. Novotný) - Gregor (46. Hájek), Vojta (65. Slabyhoud).

Góly: 44. Čácha, 54. Trajhan (z pokutového kopu), 68. Michálek - 40. Gregor, 53. Hönig, 68. Vojta.

Rozhodčí: Brabec.

Fanshop banner Fanshop banner