Nábor pro dívky a chlapce
Klub

Nábor pro dívky a chlapce

Redakce

Ve středu odpoledne proběhl na Městském stadionu nábor malých fotbalistek a fotbalistů. Všichni si v plném zaujetí vyzkoušely různé hry, cvičení obratnostně rozvíjející základní pohybové dovednosti a samotný fotbal malých forem.

O malé fotbalové naděje se pod vedením hlavního trenéra přípravek Zdeňka Bělíka na tréninku starali trenéři Akademie FK Mladá Boleslav, maskot Bolek a kapitán ligového týmu Marek Matějovský.

„Vážíme si všech nových fotbalistů a fotbalistek, kteří dorazili na svůj první trénink do našeho klubu. Pevně věřím, že se jim a rodičů první trénink líbil a budou mít chuť přijít znovu. O veškerých důležitých informacích budeme rodiče informovat a těšíme se na spolupráci. Naším společným cílem je mít zdravé, sportující děti, které baví fotbal. Rodiče si můžou být jistí, že budou mít naší plnou podporu a trpělivost při rozvoji jejich dětí a to i v různých sportech, protože v tomto věku je nejdůležitější všestrannost pohybových aktivit," řekl vedoucí trenér přípravek FK Mladá Boleslav Zdeněk Bělík.

Pro dívky a chlapce je i nadále možný stálý nábor: https://www.fkmb.cz/mladez-staly-nabor

Fanshop banner Fanshop banner