Naši hráči na hostováních
Klub

Naši hráči na hostováních

Redakce

Z šesti mladoboleslavských fotbalistů hostujících v tuzemských klubech působili Jakub Klíma a Jakub Fulnek v nejvyšší FORTUNA:LIZE a Ladislav Krobot, Michael Hönig, Pavel Halouska a Milan Jirásek v druhé FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE.

Třiadvacetiletý Jakub Klíma hostoval v prvoligovém FC Hradec Králové a v letošní jarní sezóně odehrál všechny minuty v deseti prvoligových mistrácích včetně nadstavbových. Mimo sestavu byl pouze v utkání FC Hradec Králové - FK Mladá Boleslav kvůli klubové dohodě o hostování a v jednom nadstavbovém duelu AC Sparta Praha - FC Hradec Králové.
Osmadvacetiletý Jakub Fulnek hostoval v prvoligových Bohemians Praha 1905. Na podzim 2021 zasáhl do třinácti mistráků, na jaře 2022 nastoupil pouze do tří. V nadstavbové skupině o záchranu zasáhl do tří z pěti zápasů a ve dvou zápasech baráže proti Opavě naskočil vždy jen na pár závěrečných minut.
Jedenadvacetiletý Ladislav Krobot hostoval celý ročník v druholigovém FK Ústí nad Labem, kde ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE nastoupil do 24 utkání a s nastřílenými 9 góly byl jasně nejlepším klubovým kanonýrem. V konkurenci všech 513 hráčů, kteří v druholigových zápasech nastoupili, byl ve třináctce nejlepších střelců.
Dvaadvacetiletý Michael Hönig hostoval v jarní sezóně 2022 pravidelně v utkáních 1. SK Prostějov a ve 14 zápasech FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY z pozice středopolaře jednou skóroval.
Šestadvacetiletý brankář Pavel Halouska hostoval v jarní sezóně 2022 v FK Viktoria Žižkov, v jejímž dresu odchytal deset letošních soutěžních zápasů FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY a z nich dva bez obdrženého gólu.
Devětadvacetiletý Milan Jirásek odešel v letošní zimě hostovat do FK Viktoria Žižkov a neodehrál tam ani minutu jarního mistrovského programu FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY.

Fanshop banner