Česká liga dorostu
Klub

Česká liga dorostu

Redakce

Branka FKMB: Lenner
Sestava FKMB: Zaplatílek - Bobek (10' Švejnoha), Naďo, Kavan, Soukup - Pastyřík, Straka (60' Gnip), Výda, Kasáček (75' Oláh)-Lenner (75' Sofín), Havlas (60'Trajkovski)

K předposlednímu mistrovskému utkání zajížděli mladší dorostenci na půdu již jistého mistra ligy. SK Slavia Praha již v minulém kole stvrdila mistrovská titul a potvrdila tak dominanci v této kategorii. Boleslavští fotbalisté v posledním vzájemném utkání na podzim prohráli 7:0 a tak chtěli napravit dojem. To se jim alespoň výsledkově povedlo a i když herně byl domácí tým lepší, hosté bojovali a výsledkově se drželi až do konce utkání. Nakonec prohráli o jednu branku. O výsledku nakonec rozhodl úvod utkání, kdy domácí do 25 minuty vstřelili dvě branky. Boleslavští hráči ve druhé polovině v 52 minutě snížili na 2:1, když branku vstřelil Lenner. I přes snahu v závěru utkání výsledek vyrovnat, nás již soupeř nepouštěl do větších šancích a výsledek si zkušeně pohlídal.

Komentář asistenta trenéra - Pavl Obermajer:
,,Vstup do utkání se nám nepovedl a rychle jsme prohrávali. Slavia měla více ze hry a nás podržel výborný Zaplatílek. Ve druhém poločase jsme snížili a snažili se o vyrovnání. Soupeř nás však do šancí nepouštěl. Gratulujeme Slavii k titulu. Je zasloužený.''

Fanshop banner Fanshop banner