Soupeř zaslouženě utkání dokázal otočit
Klub

Soupeř zaslouženě utkání dokázal otočit

Redakce

Branka FKMB: Kolář
Sestava FKMB: Zaplatílek - Výda (75' Soukup), Kavan (75' Lenner), Pavlíček, Bobek - Kasáček (65' Sofín), Straka, Naďo, Gnip (60' Havlas) - Trajkovski (60' Pastyřík), Kolář

K předposlednímu domácímu utkání zavítala do areálu naší akademie Zbrojovka Brno. Po povedeném prvním poločase, kdy domácí tým dokázal překvapit soupeře a vedl 1:0 se nakonec ve druhé polovině utkání hostující tým dokázal vzepřít a dvěma brankami v rozmezí pěti minut dokázal utkání otočit.
Domácí tým výborně vstoupil do utkání. Dobře se pohyboval a působil herně lepším dojmem. Zaslouženě šel v 6. minutě po dobrém napadání do vedení, když po zisku míče dokázal proměnit šanci Kolář. I nadále domácí tým předváděl dobrý fotbal, ale již se nedokázal dostat do vyložené šance. Hostující tým postupně začínal hru vyrovnávat a od 30. minuty byl lepším týmem.
Druhý poločas již hosté drželi více míč a domácí tým dostal pod tlak. Soupeř zaslouženě vyrovnal 57. minutě, po centru z pravé strany zakončoval hlavou nehlídaný útočník. V 62. minutě po individuální chybě domácího obránce šlo Brno do vedení. V závěrečných minutách dokázal domácí tým ještě vyvinout tlak a několik závarů před brankou soupeře, ale vyrovnat již nedokázal. Utkání tak skončilo výhrou hostujícího týmu o jednu branku.

Hodnocení trenéra - Martin Mrvík:
„První poločas jsem byl spokojený splněním zadaných úkolů celého týmu a dařilo se nám i herně. Ve druhém poločase chyběla našemu týmu větší touha, bojovnost a vůle se poprat o lepší výsledek. Soupeř zaslouženě utkání dokázal otočit."

Fanshop banner Fanshop banner