Cenná výhra proti výbornému soupeři
Klub

Cenná výhra proti výbornému soupeři

Redakce

Branka: 45. Naďo
Sestava: Zaplatílek - Výda, Pavlíček, Naďo, Bobek-Pastyřík (78. Sofín), Blažek, Kavan, Straka (90. Gnip) - Lener (61. Havlas), Trajkovski

Prvních třicet minut se náš tým nemohl dostat do hry a byl hodně nepřesný po zisku míče. Hostující tým byl výrazně lepší a přesnější s míčem a v kombinaci. Od 30 minuty jsme se zlepšili v mezihře a začali se více prosazovat. V závěru poločasu se nechalo Slovácko zatlačit. Nakonec po několika rohových kopech dokázal hlavou ve 44 minutě otevřít skóre Naďo.
I ve druhé polovině utkání se nám nedařilo udržet míč a směrem dopředu předvedli v tomto zápase nepovedený zápas. Naopak směrem do obrany jsme podali bojovný a soudržný výkon a zaslouží si pochvalu. Soupeř si místy vytvořil až enormní územní převahu, ale velkou gólovou šanci si nevytvořil. Nakonec jsme utkání dokázali dotáhnou do vítězného konce a připisujeme si tak další vítězství v povedenější jarní části sezony.

Hodnocení trenéra - Pavel Obermajer:
"Utkání se povedlo výsledkově, ale herně byl soupeř lepší. To si musíme přiznat. Hráčům však nechyběla bojovnost a díky standardní situaci jsme doslova vydřeli vítězství, které nás po prohře v Olomouci opět povzbudilo. Určitě však máme v tréninkovém procesu na čem pracovat."

Fanshop banner Fanshop banner