Sedmnáctiletí letos poprvé vyhráli
Klub

Sedmnáctiletí letos poprvé vyhráli

Redakce

Sedmnáctiletí ve svém letošním čtvrtém mistrovském utkání slavili výhru po předchozích dvou prohrách a jedné remíze. V ligové tabulce si přeskočením Karviné polepšili o jednu příčku a dotáhli se bodově na dvanáctý Zlín, který má aktuálně o sedm gólů lepší rozdíl v celkovém skóre.

Vstup do utkání patřil boleslavským hráčům a už v 16. minutě šli zaslouženě do vedení po šťastné brance Naďě. V závěru prvního poločasu se hra vyrovnala a při soupeřových šancích, boleslavský tým podržel několika zákroky brankář Zaplatílek.
Ve druhém poločase se hrál vyrovnaný a svižný fotbal. Ve 48. minutě předvedli Boleslavští krásnou akci, v jejímž závěru po Blažkově přihrávce Straka zvýšil boleslavské vedení. Týmovým a bojovným výkonem potom nepřipustili jeho změnu a připsali si tak zasloužené vítězství.

„Povedl se nám vstup do utkání a snažili se být aktivní a diktovat tempo hry. Byli jsme velmi koncentrovaní v defenzivních činnostech a dařilo se nám udržet míč v ofenzivní části hry. Věříme, že nám toto vítězství pomůže a odrazíme se do další práce, která nás čeká," zhodnotil vítězný zápas mladoboleslavský trenér Pavel Obermajer.

Sestava FK Mladá Boleslav U17: Zaplatílek - Bobek, Naďo, Pavlíček, Havlas (70. Pastyřík) - Kasáček, Blažek, Oláh, Straka (57. Lenner) - Kolář, Trajkovski (61. Výda).

Góly: 16. Naďo, 48. Straka

Rozhodčí: Linhart - Berka, Řeháček

Fanshop banner Fanshop banner