Herní soustředění U14 - Uherské Hradiště
Klub

Herní soustředění U14 - Uherské Hradiště

Redakce

V Uherském Hradišti dvě výhry a remíza.

FK Hodonín U14 - FK Mladá Boleslav U14 4:6 (1:3)
Branky: 2 Šikal, Okry, Černý, Juranka
Sestava: Vondrlík, Knobloch(Holba), Holba, Reha, Winterlig, Zderadička(Vynikal), Fabian, Mašek, Uhlík (Juranka), Kaulfus, Šikal(Okry), Zahradník, Černý
Hodnocení trenéra - Martin Vlk:
"Hlavním cílem do zápasu bylo aplikovat herní principy z týdenního tréninkového procesu. To se nám, až na pár menších chyb, dařilo dobře. V zápase jsme mohli dát mnohem více branek, ale spoustu šancí jsme nevyřešili s klidnem a efektivitou. Po fotbalové stránce velmi slušný výkon."

1.FC Slovácko U14 - FK Mladá Boleslav U14 2:2 (1:0)
Branky: 2 Šikal
Sestava: Horák, Reha, Vynikal, Kaulfus, Knobloch, (Holba), Juranka(Fabian), Zahradník, Uhlík (Winterling), Zderadička, Černý, Šikal(Okry)
Hodnocení trenéra - Martin Vlk:
"Zápas plný nasazení, emocí, kvality a fotbalovosti. V prvním poločase jsme byli méně aktivním týmem, ale to se ve druhém otočilo a postupně jsme si vytvářeli více šancí. Vynikající výkon týmu."

SK Slavia Hanácká Kroměříž U14 - FK Mladá Boleslav U14 4:5 (3:2)
Branky: 2 Šikal, 2 Černý, Juranka
Hodnocení trenéra - Martin Vlk:
"Poslední zápas byl pro kluky v prvním poločase těžký z pohledu únavy. Soupeř na nás hrál velmi důrazně a pracoval ve vysoké rychlosti. Problém nám dělali dva hráči, kteři byli fyzicky velmi dobře vybaveni. Ve druhém poločase, jsme změnili způsob napadání a výstavby útoku, což v kombinaci s větším důrazem a sebevědomím pomohlo ke kontrole hry a otočení skóre. Opět výborný výkon od týmu ve druhém poločase. Celkově jsme si soustředění užili. Každý hráč se do zápasů zapojil větší měrou a to nám herně hodně dalo. Děkujeme soupeřům za kvalitní zápasy."

Fanshop banner Fanshop banner