Domácí prohra s Příbramí
Klub

Domácí prohra s Příbramí

Redakce

Ve druhém jarním kole přivítali boleslavští dorostenci hráče 1.FK Příbram. Ve svižném a soubojovém a herně pohledném utkání nakonec získal všechny tři body hostující tým.

Během celého utkání měl domácí tým velmi dobré herní pasáže a vypracoval si více šancí než soupeř. Bohužel jsme je nedokázali využít, což soupeř dokázal na sto procent. Utkání se rozhodlo během pěti minut, kdy domácí tým doslova daroval tři branky po špatné rozehrávce před vlastní brankou. Domácí tým se nevzdal ani za stavu 0:3 a již v 50 minutě dokázal vstřelit vyrovnávací branku. Bohužel další zbytečnou chybou v 60 minutě soupeř utkání zlomil ve svůj prospěch.

Branky: Lenner 2, Kolář
Sestava: Zaplatílek - Švejnoha, Pavlíček, Soukup - Bobek, Naďo, Oláh (55'Straka), Sofín (45'Černý) - Kolář, Lenner (65'Trajkovski), Kasáček

Hodnocení trenéra - Martin Mrvík:
"Utkání se nám nepovedlo výsledkově. Bohužel jsme během pěti minut třikrát fatálně chybovali v rozehrávce a soupeři v podstatě darovali vedení o tři branky. Herně jsem u našeho týmu zaznamenal pozitivní posun a také dobré individuální herní výkony. I přes porážku mám poprvé pocit dobře odvedené týmové práce."

Fanshop banner Fanshop banner