Na první jarní body tři branky nestačily
Klub

Na první jarní body tři branky nestačily

Redakce

Branky: 2x Naďo, Lenner
Sestava: Zaplatílek - Pastyřík (30. Sofín), Švejnoha, Pavlíček, Soukup - Kasáček, Naďo, Kolář, Bobek - Straka (54. Oláh), Trajkovski (46. Lenner)

V prvním mistrovském utkání jarní části sezony cestovali mladší dorostenci na půdu pražského Meteoru.

První poločas působil náš tým nervózním dojmem a ve hře se nám vůbec nedařilo. Spousta nepřesností a ztrát způsobilo, že soupeř byl více nebezpečný z rychlých protiútoků a zaslouženě vedl po prvním poločase o jednu branku. Navíc se v závěru první půle zranil po nebezpečném střetu s protivníkem David Pastyřík, kterého musela odvést záchranná služba. Ve druhé polovině se hra boleslavského týmu mírně zlepšila a Naďo střelou ze střední vzdálenosti vyrovnal. Bohužel v následujících minutách jsme soupeři doslova darovali tříbrankové vedení. Po vyloučení domácího hráče a výrazném zlepšení v mezihře došlo v posledních patnácti minutách k velkému tlaku a snížení o jednu branku. Soupeř nakonec jednobrankový náskok udržel a připsal si tak tři body.

Hodnocení trenéra - Pavel Obermajer:
"V utkání jsme měli míč více na svých kopačkách, ale hráli jsme velmi nepřesně. Soupeři jsme darovali vedení o tři branky a v závěru po zlepšení v kombinaci i přesilovce již stihli jen korigovat skóre. Stínem utkání je zranění Pastyříka."

Fanshop banner Fanshop banner