Po nerozhodném poločase těsně prohráli
Klub

Po nerozhodném poločase těsně prohráli

Redakce

V jednom týdnu mladoboleslavské béčko prohrálo třetí přípravný zápas, tentokrát na hřišti třetiligového Benešova. Za mladoboleslavský tým skóroval jen Kryštof Obadal, který teprve před týdnem přestoupil z pražské Slavie.

Boleslavští s účastníkem shodné třetiligové soutěže, ale z jiné skupiny, sehráli vyrovnaný zápas za větrného počasí na benešovském hřišti s umělou trávou.
V prvním poločase po nepřesnostech boleslavských zadáků se Benešovští dostali do tří střeleckých příležitostí v 10., 14. a 20. minutě, všechny však úspěšně vyřešil brankář Lichtenberg.
Ve 25. minutě po pěkné boleslavské akci středem hřiště Komárek obloučkem předložil míč Obadalovi a ten se v koncovce nezmýlil - 0:1.
Z vedení se Boleslavští radovali sotva jednu minutu.
Ještě ve 25. minutě se v boleslavské obraně nedomluvili Vlk s Coňkem, což Benešovští nemilosrdně potrestali a po centru z levé strany nekompromisní ranou Kulhavý vyrovnal - 1:1.
Za nerozhodného skóre skončil první poločas.

Druhý poločas pokračoval ve stylu toho prvního. V 54. minutě po riskantní boleslavské rozehrávce Šeráka s Jahicem Benešovští promarnili nabídnutou šanci. O dvě minuty později obdobnou situaci na opačné straně hřiště propásli i Boleslavští.
V 72. minutě po zbytečné boleslavské ztrátě míče u půlící čáry vyrazil do brejku benešovský Mezsaroš a individuální akci zakončil gólem, který se později ukázal být vítězným - 2:1.
Boleslavské úsilí alespoň po vyrovnání bylo marné. Šance spálili nejprve v 77. minutě Angelozzi a později v 81. minutě Novotný.

Sestava SK Benešov: Schummer - Vosáhlo, Krunert, Pedro, Roháč - Filip, Sládek - Vrňák, Kulhavý, Tuan Anh Le - Kalod. Připraveni na střídání Síkora, Dušek, Mezsaroš, Ziman.

Sestava FK Mladá Boleslav B: Lichtenberg (45. Šerák) - Vlk, Coňk, Bejbl (45. Jahič), Leitl - Novotný, Komárek (80. Hájek), Hájek (70. Bejbl), Obadal - Zahustel (46. Majer), Angelozzi.

Branky: 25. Kulhavý, 72. Mezsaroš - 25. Obadal

Fanshop banner Fanshop banner