Druhá zimní prohra s nulou
Klub

Druhá zimní prohra s nulou

Redakce

Zkušený druholigový celek se ukázal nad síly mladíků mladoboleslavské třetiligové rezervy. V šesté zimní přípravě podruhé vysoko prohráli, aniž by soupeři dali gól.

První poločas se většinou odehrál na boleslavské polovině hřiště, Boleslavští se dopředu dostávali jen sporadicky. První vážnější nebezpečí vyřešil úspěšným zákrokem brankář Lichtenberg. Přestože boleslavská obrana byla dobře organizovaná a do mnoha šancí soupeře nepouštěla, dvakrát do přestávky inkasovala.
V 18. minutě Vlašimští zaútočili po pravém křídle a nedůrazném počínání nováčka v mladoboleslavském dresu Obadala se z rohu velkého vápna prosadil přesně střílející Suchan - 1:0.
Dvě minuty před pauzou se po rohovém kopu nejlépe v boleslavském pokutovém území zorientoval Rigo - 2:0.

Ve druhém poločase byli Boleslavští o poznání odvážnější a hlavně přesnější. Předvedli několik pohledných kombinačních akcí, dostali se do šancí, získali rohové kopy, ale gól nedali ani jeden. Naopak Vlašimští ke dvěma z první půle přidali další dva.
V 74. minutě po zákroku Leitla nařídil rozhodčí Petřík přísnou penaltu, kterou Rigo proměnil - 3:0.
V 77. minutě ve finále boleslavské rychlé kombinační akce se neprosadil Angelozzi, kterého soupeř beztrestně fauloval. V 79. minutě na konci nádherné rychlé akce byl Komárek, ale jen orazítkoval tyč vlašimské branky. Z okamžitého protiútoku Vlašimští završili skóre utkání.
V 80. minutě se Matěj Jurásek zbavil boleslavského protihráče a zamířil přesně - 4:0.

Sestava FC Sellier & Bellot Vlašim: Řehák - Broukal (60. Zukal), Rigo, Lehoczki, Hošek (46. Breda - Svoboda, Icha, Kneifel (60. Solomon), Matěj Jurásek - Krunert (60. Zinhasovič), Suchan (60. Martin Douděra).

Sestava FK Mladá Boleslav B: Lichtenberg - Vlk, Kabantsov (46. Coňk), Tymoshenko (46. Bejbl), Obadal - Dufek (70. Majer), Snížek, Komárek, Leitl (46. Bičiště) - Hájek (46. Kareš), Novotný (61. Angelozzi). Připravený byl náhradní brankář Ulrich.

Góly: 43. a 74. Rigo (druhý z pokutového kopu), 18. Suchan, 80. Matěj Jurásek

Fanshop banner Fanshop banner