Přípravné utkání
Klub

Přípravné utkání

Redakce

Boleslavští devatenáctiletí dorostenci odehráli další přátelské utkání za chladného, deštivého počasí na umělé trávě v Hradci Králové. Utkání bylo hrané v tempu. Boleslavští v úvodu druhé poloviny navýšili své vedení o dvě branky. V průběhu závěrečné dvacetiminutovky své vedení ztratili a vyrovnávací branku vstřelili až v poslední minutě utkání.

V první polovině hry byli Boleslavští aktivnější, vytvořili si několik dobrých brankových příležitostí, ale v zakončení postrádali přesnost. Do vedení se dostali ve 36. minutě, když na Hrubého centr zprava si naběhl Vlček a střelou podél hradeckého gólmana dostal boleslavské dorostence do vedení - 0 : 1. V poslední minutě první půlky ještě Král orazítkoval břevno hradecké branky.
V úvodu druhé poloviny utkání Boleslavští navýšili vedení. V 53. minutě přihrál Gregor zleva míč na střed a Malý umístěnou střelou zvýšil boleslavské vedení na - 0 : 2. Po této brance postupně převzali taktovku Hradečtí. V 70. minutě po přesné kombinaci snížili stav na 1 : 2. V 78. minutě po průniku zleva a umístěné střele Hradečtí srovnali stav utkání - 2 : 2. V 82. minutě střílel Hrubý z dvaceti metrů těsně přes hradeckou branku. V 86. minutě propadl před boleslavskou šestnáctkou vysoký míč a Hradečtí využili této situace ke vstřelení vedoucí branky - 3 : 2. Boleslavští v poslední minutě utkání stihli ještě srovnat skóre utkání. V 89. minutě zaútočili Boleslavští Vlčkem zleva, míč převzal na hranici šestnáctky soupeře Petr Hradec, který přihrál doprava Malému a ten vstřelil vyrovnávací boleslavskou branku - 3 : 3.

Branky: 2x Malý, Vlček

Valín - Holakovský, Král, Konig (46´ Vostřel) - Tvrdý (46´ Novák S.), Brejcha (70´ Vlček), Šoufek (71´ Vlček), Fořt (46´ Béghin) - Vlček (46´ Malý), Buryán (46´ Gregor), Hrubý (46´ Hradec)

Hodnocení trenéra - Marek Maňas:
"Z utkání máme smíšené pocity. Jsme spokojení s tím, že se nám povedlo vytvořit si dostatek brankových příležitostí a k tomu tři z nich využít. Naopak všichni víme, že jsme dnes propadli v naší koncentraci v utkání. Vedení o dvě branky a herní převaha mizely postupně spolu se snižující koncentrací a soupeř tak vysledkově utkání zaslouženě otočil, náš tým však utkání nezabalil a vyrovnal. Pro nás velmi cenná lekce a zpětná vazba do dalších tréninků a zápasů.

Fanshop banner Fanshop banner