Béčko odstartovalo herní přípravu vítězstvím
Klub

Béčko odstartovalo herní přípravu vítězstvím

Redakce

V prvním přípravném utkání letošní zimy mladoboleslavský rezervní tým porazil divizního soupeře z Kladna. Boleslavský trenér Martin Mrvík vystřídal dva brankáře a patnáct hráčů. Nejbližší další přípravné utkání FK Mladá Boleslav B - FC Viktoria Plzeň B se hraje v sobotu 22. ledna od 11 hodin na hřišti s umělou trávou v areálu 9. ZŠ „Pastelka".

Boleslavští začali utkání povedeně a už v 5. minutě se ujali vedení Karešem, jenž proměnil pokutový kop. Většinu herní doby působili lepším dojmem, než kladenský protivník, ovšem zasloužené vítězství potvrdil až tři minuty před koncem Komárek. ,,Hlavně v prvním poločase jsem byl s výkonem týmu spokojený. Dařila se nám výstavba útoku a herně jsme působili lepším dojmem. Bohužel po celé utkání jsme měli problém v poslední třetině hřiště, kde jsme nedokázali řešit akce překvapivě a přesně. Směrem do obrany jsem rád, že jsme soupeře nepouštěli do zakončení a udrželi čisté konto,'' zhodnotil vstup do herní přípravy trenér FK Mladá Boleslav B Martin Mrvík.

Sestava FK Mladá Boleslav B: Lichtenberg (46. Kořán) - Hasan, Rulc, Leitl - Vlk, Snížek, Hájek (46. Komárek), Tichý (46. Bejbl) - Plánička (70. Kareš), Slabyhoud (85. Tichý), Kareš (46. Bičiště).

Branky: 5. Kareš (z pokutového kopu), 87. Komárek

Fanshop banner Fanshop banner