Sedmnáctiletí začali trénovat
Klub

Sedmnáctiletí začali trénovat

Redakce

Na první trénink v novém roce 2022 se družstvo FK Mladá Boleslav U17 hrající nejvyšší dorosteneckou soutěž mladšího dorostu sešlo ve středu 5. ledna v 17 hodin na hřišti v areálu Městského stadionu.

„K dosavadnímu kádru se připojila první posila, kterou je Matěj Kolář z RMSK Nový Bydžov, a zároveň s ním i pět dalších vytipovaných hráčů. Věřím, že nám pomůžou zvednout konkurenci v týmu a jeho kvalitu," uvedl trenér FK Mladá Boleslav U17 Vlastimil Frýdek.
Zápasový program družstvu U17 začne hned v sobotu 8. ledna, kdy se čeká v Nymburce střetne se Slavii Praha U17. Následovat budou střetnutí s týmy Neratovic, Liberce, Pardubic, Hradce Králové a Českých Budějovic. Kvůli změně termínové listiny odpadl plánovaný zápasový trip v Polsku, kam jsme měli mladoboleslavská družstva U17 a U16 původně vyrazit v průběhu jarních prázdnin.
„I když se nám přípravné období smrsklo tři týdny, chtěli bychom se co nejlépe připravit na jarní část soutěže. Kondiční složka bude za dohledu kondičního trenéra Honzy Knoblocha zaměřena především na rozvoj síly. V TE-TA budeme chtít zlepšit individuální herní činnosti hráčů, zaměříme se na hru na jednotlivých postech a týmovou spolupráci," dodal Vlastimil Frýdek.

Fanshop banner Fanshop banner