Šestnáctiletí v přípravě vycestují do Polska
Klub

Šestnáctiletí v přípravě vycestují do Polska

Redakce

Mladší dorostenci z týmu FK Mladá Boleslav U16 zahájí zimní přípravu ve středu 5. ledna 2022 na umělé trávě v areálu Městského stadionu.

Trenér Pavel Jícha šestnáctiletým fotbalistům naplánoval tréninkovou činnost převážně v podmínkách domácího prostředí mladoboleslavské akademie s nejméně sedmi přípravnými zápasy a zpestřenou dvoudenním tripem v sousedním Polsku. Převážnou část herní přípravy absolvují v duelech s vrstevníky z Neratovic, Liberce, Hradce Králové, Českých Budějovic, Ústí nad Labem a jednou změří síly s dospělými v zápase proti diviznímu týmu SK Benátky nad Jizerou.
„Věřím, že se nám do zimní přípravy zapojí již plně všichni na podzim zranění hráči a vytvoří tak zdravou konkurenci v týmu. Také máme domluvené některé hráče na zkoušku a budeme se těšit na spolupráci s nimi. V přípravě budeme dál pracovat na principech naší hry s kombinačním pojetím. Určitě se ve větším měřítku zaměříme na řešení situací jeden na jednoho, v kterých máme značné rezervy. V neposlední řadě je naším cílem tým posunout i po silové stránce, tudíž i nadále budeme úzce spolupracovat s kondičními trenéry našeho klubu," naznačil cíle zimní přípravy FK Mladá Boleslav U16 trenér Pavel Jícha.

Fanshop banner Fanshop banner