Z boleslavských hostujících fotbalistů hráli jen dva
Klub

Z boleslavských hostujících fotbalistů hráli jen dva

Redakce

Ze sedmi mladoboleslavských fotbalistů, kteří jsou na hostování v prvoligových (Klíma, Fulnek, Dufek) a druholigových (Mikulec, Krobot, Angelozzi, Langhamer) klubech, zasáhli pouze dva do mistrovských střetnutí v druhém prosincovém víkendu.

Sedmadvacetiletý Jakub Fulnek hostuje v prvoligových Bohemians Praha 1905 a do prohraného utkání 1:5 na Spartě naskočil až v 66. minutě místo Dostála za již rozhodnutého stavu (0:5).
Třiadvacetiletý Jakub Klíma hostuje v prvoligovém FC Hradec Králové a remízové utkání 2:2 se Slováckem (hraném v mladoboleslavské Lokotrans Aréně) absolvoval celé na stoperském postu.

Osmnáctiletý Ladislav Dufek hostuje v prvoligovém FK Pardubice a při utkání proti ostravskému Baníku nebyl ani mezi náhradníky. Dvaadvacetiletý brankář Petr Mikulec (MFK Chrudim), dvacetiletí Ladislav Krobot a Alessandro Angelozzi (oba FK Ústí nad Labem) i osmnáctiletý Daniel Langhamer (1. FK Příbram) hostující v druholigových klubech nehráli, neboť letošní mistrovský program Fortuna národní ligy již skončil.

Fanshop banner Fanshop banner