Poslední domácí utkání hrajeme v neděli proti Pardubicím
Klub

Poslední domácí utkání hrajeme v neděli proti Pardubicím

Redakce

Utkání 17. kola FORTUNA:LIGY ročníku 2021-22 FK Mladá Boleslav - FK Pardubice, které se hraje v neděli 5. prosince 2021 od 15 hodin v mladoboleslavské Lokotrans Aréně, je teprve čtvrtým střetnutím těchto týmů v nejvyšší tuzemské soutěži a pro boleslavské fotbalisty bude letošním posledním na domácím hřišti.

V dosavadních třech utkáních o prvoligové body Mladá Boleslav s Pardubicemi neprohrála, první duel v loňském podzimu jasně vyhrála a v dalších dvou hraných na hřišti ve vršovickém Ďolíčku, kde jsou Pardubičtí v přechodném domově při rekonstrukci svého skutečně domácího hřiště, dvakrát vždy remizovala.

Prvoligová bilance Mladé Boleslavi s Pardubicemi
Podzim 2020 Mladá Boleslav - Pardubice 4:1 (Tataev, Budínský, Túlio, Drchal - Huf)
Jaro 2021 FK Pardubice - FK Mladá Boleslav 2:2 (Tischler, Čelůstka - Ladra, Takács)
Podzim 2021 FK Pardubice - FK Mladá Boleslav 1:1 (Kostka - Skalák)

Mladoboleslavští fotbalisté po střetnutí s pardubickým protivníkem dohrají letošní podzimní sezónu dvěma venkovními zápasy. V neděli 12. prosince ve vršovickém Sinobo Stadium proti mistrovské Slavii a o týden později v neděli 19. prosince v Teplicích. Od pondělí 20. prosince nastoupí vánoční dovolenou a hned v prvních lednových dnech zahájí přípravu na mistrovskou sezónu, která začne první únorový víkend 2022.

Kompletní program 17. kola FORTUNA:LIGY ročníku 2021-22
Sobota 4. prosince od 15 hodin FK Teplice - FC Fastav Zlín
Sobota 4. prosince od 15 hodin FC Slovan Liberec - FC Hradec Králové
Sobota 4. prosince od 15 hodin MFK Karviná - AC Sparta Praha
Sobota 4. prosince od 18 hodin SK Sigma Olomouc - SK Slavia Praha
Neděle 5. prosince od 15 hodin FK Mladá Boleslav - FK Pardubice
Neděle 5. prosince od 15 hodin Bohemians Praha 1905 - FK Jablonec
Neděle 5. prosince od 15 hodin FC Baník Ostrava - SK Dynamo České Budějovice
Neděle 5. prosince od 18 hodin 1. FC Slovácko - FC Viktoria Plzeň

Střelci 26 ligových gólů FK Mladá Boleslav v šestnácti ligových zápasech ročníku 2021-22: 6 - Milan Škoda, 5 - Paixao Da Silva Ewerton, 3 - Daniel Fila, Jiří Skalák, 2 - David Douděra, 1 - Samuel Dancák, Michal Hlavatý, David Jurásek, Ondřej Karafiát, Dominik Mašek, Marek Matějovský, Vojtěch Stránský.
Střelci 19 ligových gólů FK Pardubice v šestnácti ligových zápasech ročníku 2021-22: 4 - Emil Tischler, 2 - Carlos Eduardo Lopes Cruz Cadu, Mojmír Chytil, Dominik Kostka, Lukáš Matějka, Tomáš Solil, 1 - Lukáš Červ, Pavel Černý, David Huf, Martin Šejvl, Martin Toml.

Fanshop banner Fanshop banner