Z boleslavských hráčů na hostování hráli pouze dva
Klub

Z boleslavských hráčů na hostování hráli pouze dva

Redakce

Ze sedmi mladoboleslavských fotbalistů, kteří jsou na hostování v prvoligových (Klíma, Fulnek, Dufek) a druholigových (Mikulec, Krobot, Angelozzi, Langhamer) klubech, zasáhli pouze dva do mistrovských střetnutí v posledním listopadovém víkendu.

Sedmadvacetiletý Jakub Fulnek hostuje v prvoligových Bohemians Praha 1905 a při debaklu v Plzni 0:6 nebyl ani mezi náhradníky.
Třiadvacetiletý Jakub Klíma hostuje v prvoligovém FC Hradec Králové a vítězné utkání nad Karvinou 1:0 odehrál celé na svém postu v obranné formaci.
Dvaadvacetiletý brankář Petr Mikulec hostuje v druholigovém MFK Chrudim, kde se duel s Vlašimí kvůli zasněženému hřišti nekonal.
Dvacetiletí Ladislav Krobot a Alessandro Angelozzi hostují v druholigovém FK Ústí nad Labem a protože na jeho kabinu hygienici uvalili koronavirovou karanténu, tak k utkání do Jihlavy severočeský tým ani neodcestoval.
Osmnáctiletý Ladislav Dufek hostuje v prvoligovém FK Pardubice a při vysoké prohře s Olomoucí 1:5 nebyl ani mezi náhradníky.
Osmnáctiletý Daniel Langhamer hostuje v druholigovém klubu 1. FK Příbram a při vítězství na hřišti Táborska 3:2 odehrál v základní sestavě 75 minut, než jej pro závěrečnou čtvrthodinku vystřídal Procházka.

Fanshop banner Fanshop banner