Boleslavští fotbalisté na hostování
Klub

Boleslavští fotbalisté na hostování

Redakce

Ze sedmi mladoboleslavských fotbalistů, kteří jsou na hostování v prvoligových (Klíma, Fulnek, Dufek) a druholigových (Mikulec, Krobot, Angelozzi, Langhamer) klubech, zasáhli do mistrovských střetnutí v prvním listopadovém víkendu jen čtyři.

Sedmadvacetiletý Jakub Fulnek hostuje v prvoligových Bohemians Praha 1905 a v prohraném utkání v Liberci 1:2 odehrál první poločas, o přestávce jej vystřídal Puškáč.
Třiadvacetiletý Jakub Klíma hostuje v prvoligovém FC Hradec Králové a remízové utkání s Ostravou 1:1 hraném v mladoboleslavské Lokotrans Aréně odehrál celých devadesát minut.
Dvaadvacetiletý brankář Petr Mikulec hostuje v druholigovém MFK Chrudim a domácí nerozhodné utkání proti Ústí nad Labem 0:0 odchytal celé.
Dvacetiletý Ladislav Krobot hostuje v druholigovém FK Ústí nad Labem a nerozhodné utkání v Chrudimi 0:0 odehrál celé.
Dvacetiletý Alessandro Angelozzi hostuje v druholigovém FK Ústí nad Labem a nerozhodné utkání v Chrudimi 0:0 sledoval celé z lavičky náhradníků.
Osmnáctiletý Ladislav Dufek hostuje v prvoligovém FK Pardubice a k prohranému s pražskou Slavií 0:5 hraném ve vršovickém Ďolíčku nebyl nominovaný.
Osmnáctiletý Daniel Langhamer hostuje v druholigovém klubu 1. FK Příbram a při vysoké prohře v Líšni 1:4 nebyl ani mezi náhradníky.

Fanshop banner Fanshop banner